Arama sonuçları: *

1. tümen

Steamden gelen sebepsiz eşyalar

daha önce hiç gelmemişti,acaba birimi hesaba girdi diye düşündüm
  2. tümen

Steamden gelen sebepsiz eşyalar

size bügün bunlar geldi mi ben böyle bir oyun oynamadım o yüzden sebebini anlayamadım
  3. tümen

Dolandırıyor beni vodafone

benide ben faturasız aldım her ay fatura geliyor müşteri hizmetleri yok , görüşmek için 30 lira istiyor kampanya var dıyor kolpa
  4. tümen

Film önerisi verebilirmisiniz

Lost breaking bad the mıddle knightfall batı cephesinde yeni bir şey yok er ryan'ı kurtarmak
  5. tümen

Youtube a girilmiyor

playlıstler daha sonra izle vs oradan da girebilirsiniz ,orası da çalışıyor kayıt edılenler vs
  6. tümen

Youtube a girilmiyor

Bende de boyle kapandı hesabım sandım
  7. tümen

MMORPG oyun tavsiyesi

Sezon mantığı benlik bir şey değil hocam. Ben hikâyeyi az biraz oynadım, neler oluyor diye bakındım mekaniklerini çözmeye çalışıp biraz daha oynadım, sonra saldım. D2’yi çok övüyorlar, ona da bakacağım ben de. Hatta iki gün önce yeni güncelleme aldı. Diğerlerine de bakabilirsiniz isterseniz...
  8. tümen

MMORPG oyun tavsiyesi

mmorpg olarak bdo ve guıld wars 2 ofiste olduğunuz için şu oyunları da öneririm mmorpg değiller ama benzerler Aksiyon Rol Yapma Oyunu (ARPG) daha çok tek kişi odaklı oyunlar öyle ticaret mmorpgdekiler gibi değil var ama orası kadar değil bir bakın isterseniz Diablo pc iyi değilse 2 iyiyse 4...
  9. tümen

Anime izlesene sitesi kapatıldı

neymiş alınan karar
  10. tümen

Diablo 4 hakkında sorularım

ne var 60 dan sonra vakit harcamaya değecek
  11. tümen

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

etkisi altında kaldığı o sahne
  12. tümen

Bu forumda insanların boş dertleri çok

Ne alaksı var anlayamadım, adam bilmediği Bilgisayar konusunda soru sormuş ve anormal bir şey de yok, buranın amacıda zaten bu bilginiz olsun. ddr4 sistem kullanınca upgrade hakkı olmuyor mu
  13. tümen

Devam etmeye değer mi
  14. tümen

İroni konusudur... Korkunç bir plan !

15. tümen

Ana hikaye bitince devam etmeye değer mi Sezonlar paralı mı-sürelerini nerden öğrenicem Genel Oyun hakkında hikaye dışında neler yapılıyor anlayamadım Parayla satılan şeyler ne işe yarıyor
  16. tümen

Bu şekilde para biriktirmek mantıklımı?

Bu sefer kardom sayacını aktif edemedim bozuldu 1770421135 Bence kısa süreli olacağı için problem değil genel hayatın öyle olsaydı sorun ama üniye kadar sınırlı bir süre sınırlı bir yaşam olabilr bence, ünide değişir isterSen KARDOM
  17. tümen

Hangi Netflix Paketi Alınmalı?

2k yok, izlerken seçim yok yt gibi normal şartlarda pc de 4k görüntü verilmiyor ,bu şekilde alınabiliyor haberın olsun dedim
  18. tümen

Hangi Netflix Paketi Alınmalı?

Geri