Arama sonuçları: *

1. H

Bad Sector Kapatmanin yolları

WD Green markası 120gb 1647247808 Tüm gece çalıştı işlem donmuş hdd den cızırtı geliyo tam bir komedi
  2. H

Yüzlerce var dediğim bad sectorler 24 saat geçmeden binlerce oldu hard disk pişmanlık
  3. H

Yüzlerce bad sector çıktı oyun vb yüklerken pc donup kapanıyor bad sectorleri HDD regenator ile kapatmak istedim ama usb ye yazdigım program boot etmiyo Windows da başlayınca kapatmiyo. Buna alternatif bir yol veya program var mıdır.
  4. H

Windows bu diske yüklenemez hatası

Videoyu izledim disk biçimlerini denedim derken onu kastettim hem gpt hem mbr biçimini de denedim olmadı 1643804480 Kafa karıştırıcı gözüküyor ama bir deneyeceğim 1643804757 Bios sıfırlayıp Uefi yaptım bu sefer böyle oldu 1643804945 Bios sıfırlayıp Uefi yaptım bu sefer böyle oldu 1643805045...
  5. H

Windows bu diske yüklenemez hatası

Laptobumun hard diski bozulmuştu yeni bir tane alıp taktım ve Windows yükleme ekranına geldigimde disk seçimi ekranında bu hatayı verdi önce biraz araştırdım disk biçimlerini değiştirdim uefi boot yapmaya çalıştım olmadı başka çözüm gelmedi aklıma yardımcı olursanız sevinirim
  6. H

Laptobum sürekli yeniden başlıyor ve ötüyor

Arkadaşlar merhaba kısa süre önce oyun ortasında laptobum tamamen dondu mouse işaretcisi dahil bende mecburen güç tuşundan kapattım yeniden açtığımda ötmeye başladı ve bu yazı belirip yeniden başlıyor hard diskden şüphelenip kablolara baktım ama sağlamdı hiç HDD yanması gibi bişey duymamıştım o...
Top Bottom