Arama sonuçları: *

• Users: Bzsu
  • Order by date
  1. Bzsu

Yardım Laptop ekran gelmiyor

Selam arkadaslar eski bir laptop um vardı ana masa üstü PC me yan ekran yapmayı düsünüyodum laptopun içini actım aklımda klavye kısmını cıkartıp laptopun arkasına alıp sadece ekran varmıs ve klavyesi yokmuş gibi bu görüntü vardı fakat lvds (laptop hdmi gibi düsünebilirsiniz) kablosunu sökdüm...
  2. Bzsu

Çözüldü✓ Monitör kolu north bayou

Vesa desteği varmış sağolun iyi geceler
  3. Bzsu

Çözüldü✓ Monitör kolu north bayou

Selammün aleyküm LG ultra gear 24GN65R kullanıyorum north bayou f80 kolu ile acaba monitörüm uyumlu mu? çok kafa karısıklığı yasadım
  4. Bzsu

Monster pusat clutch telefon tutucu sıkıştı

Kanka biraz set tut ve çek zorlaman lazım biraz yoksa cıkmıyo 1706006037 Sert çekmen lazım 1706006090 Telefon tutacağının yukarıya doğru cıktığı yerden tutup yukarı doğru sertçe çek
  5. Bzsu

Laptop dan masaüstüne depolama aktarımı

Masaüstü bilgisayarımdaki kullandığım depolama alanım yetmemeye basladı ve kendi laptop umda ekstradan 1TB daha boş harddisk var SSD bu https://www.n11.com/urun/seagate-barracuda-st1000lm035-25-1-tb-5400-rpm-128-mb-sata-3-hdd-281177?magaza=ekspresteknoloji mobile yazdığı için masaüstünde bir...
  6. Bzsu

Monster pusat clutch telefon tutucu sıkıştı

Sa telefon tutucağı sıkıştı zorlasamda cıkmıyor ne yapmam lazım bu sıkıntıyı yaşayan varmı
  7. Bzsu

Winrar dosyasını acamıyorum

Sa normelde dosyaları açarken hicbi sıkıntı yaşamam ama rcps3 e gow 3 kuruyodum nedense dosyayı acamıyorum ayrıstırılamadı diye uyarı veriyor sorunu nasıl cözerim
  8. Bzsu

Yardım Direksiyon setleri toplama olurmu

Sa direksiyon setleri toplama yapılarbilirmi ör direksiyon ile vites pedallar farklı gibisinden uyumsuzluk yaşanırmı
  9. Bzsu

GPU VE CPU DÜŞÜK kullanıyor

Knk CS zaten çok grafik istemiyo islemcide çok fazla kullanmaya gerek duymuyodur 285 fps zaten 1697089836 Daha fazla kendisini yormaya gerek yok
  10. Bzsu

Flowtürk nereden indirebilirim

Sa 9.sınıf bilişim öğrencisiyim okulda flowtürk kullanıyoruz bu programı kendi şahsi bilgisayarımada indirip evdede birseyler yapmak istiyorum nereden indirebilirim (crack) olarak indirmek istemiyorum bilgisayarıma herhangi bir risk bulaştırmıycak şekilde . İnternette çok fazla indirme sitesi...
  11. Bzsu

Steam dlc iadesi iade edildikten sonra onaylanmadan 2 saat oynamak

Hocam oyun deyil dlc dlc lerdede normal oyunlar gibi alındıktan sonra 2 saat 14 gün kuralı var ben 2 saat oynamadım ve iade talebini oluşturdum bundan sonra oynamaya devam edebilir miyim 2 saati geçerse iptal olurmu
  12. Bzsu

Steam dlc iadesi iade edildikten sonra onaylanmadan 2 saat oynamak

Sa dbd de bir dlc leatherface dlc sini almıştım dlc yi iade ettim daha parası gelmedi bu sürede 2 saat ı geçerse oyun oynamam iptal olurmu
  13. Bzsu

APU Sistem PSU Tavsiyesi

Hocam marka model fark etmez önemli olan korumaları
  14. Bzsu

APU Sistem PSU Tavsiyesi

Gerek yok korumaları iyi olan 80+ 450 500W bile fazla gelir ilerde ekran kartı alçaksan 650vs
  15. Bzsu

ryzen5 5600x rtx2060

Gereksiz işlemciyi düşür ekran kartını arttır 1695477201 Ve internete ör x işlemcisi y ekran kartı Z oyun yazarak ne kadar fps aldığını görebilirsiniz
  16. Bzsu

Din hocası ile kavga ettim

Hocam helal olsun acıkcası bir şeyleri bilmesine rağmen konuşmam bizim milletimizde adettir
  17. Bzsu

Çözüldü✓ 6700 TL'ye ryzen 5 5600x buldum

İyi fiyat onun dış8nda en ucuz 4385 PTT avm
  18. Bzsu

F/P KRALI SİSTEM CUMARTESİ GELİYOR

Peki hocam bişey sorucam mesela hawk fan v4 ile 5 arasında bir fark farmı yoksa sadece renk farkımı bel desteği ve boyun desteği gerçekten işe yarıyormu terletiyormu
  19. Bzsu

F/P KRALI SİSTEM CUMARTESİ GELİYOR

Hocam siz koltuk ne almıştınız 1694103729 Hocam VRAM yetmiyo
  20. Bzsu

Yardım 4000-5000 TL arası koltuk önerisi

SA 4K-5K arası ofis yönetici veya oyuncu koltuğu önerisi aklımda calitte sparkvar siz başka ne önerirsiniz
Geri