Arama sonuçları: *

1. Emreyey

Realtek Audio Console Hangi aygıtı taktınız hatası

Arkadaşlar 2 gün önceye kadar bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Kulaklıktan ses gelmemeye başladı ve kulaklığın bozulduğunu düşünüp yeni bir kulaklık aldım. Fakat anladım ki sorun bilgisayarda. Realtek Audio Console Hangi aygıtı taktınız ? diye bir şey çıkıyor sağ altta sürekli. Kulaklığı...
  2. Emreyey

MONİTÖRÜME GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Kablolarda bi sıkıntı yok hepsi yerinde 1656513513 Maalesef olmadı
  3. Emreyey

Nasıl yapıldığını bilmiyorum monitörümde tek tuş var o da playstation kolundaki anologlar gibi
  4. Emreyey

İşten gelmiştim pcde hiçbir sorun yoktu açık bırakmışlar yemek yedim o sıra uyku moduna almış kendini daha sonra ekran gelmedi. Tekrar başlattım yine aynı şey ekranda hiçbir yazı çıkmıyor kasa çalışıyor. İşlemci fanı kasa fanı ekran kartı fanı her şey çalışıyor fakat görüntü yok. Bios pilni...
  5. Emreyey

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Beyler sorun ekran çözünürlüğünü düşürmemmiş hdmi televizyona takip düzelttim monitör 144hz oldugundan dolayı sanırım. Arkadaşta direkt ekran kartini yakmis cok komik :DD Ekran karti yandigi zaman fanlar dönmez kanka
  6. Emreyey

EKRANIN KENDİLİĞİNDEN GİTMESİ

Bu her bilgisayarda olan bir şey değil mi. Pc oto uyku moduna alıyor kendini 1608865313 Video izlerken kısmını görmemişim sıkıntı
  7. Emreyey

RX 570 sürücüsünü kurduğum zaman görüntü gelmiyor

+++++++ up up 1608830586 Upppp
  8. Emreyey

Hayır kablolarda sıkıntı yok 1608828146 Yardım edin lütfen ++++++ 1608829439 ++++++++++++++++++++++++++++++++
  9. Emreyey

Ekran kartı driver sorunu

Çözdün mü bro aynı sorunu aynı sebepten yaşıyorum
  10. Emreyey

Arkadaslar rx570in driverini indirdim devama falan bastim sanirim fabrika ayarlarını sıfırladım ekran kartinin yeniden baslattim fakat görüntü gelmiyor sebebi nedir nasıl düzelir lütfen yardım edin 1608827824 Monitör siyah ekranda kaldı
  11. Emreyey

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar foruma baktım çok konu var ama çözüm göremedim. Sorun ilk olarak 1 ay önce basladi. Bilgisayarın tozunu almak icin bütün kabloları vs söktüm(bilgisayarın içini açmadan) ve temizledim. Daha sonra takıp çalıştırdığımda görüntü gelmedi. Hdmi anakarta takıp daha sonra ekran kartına...
  12. Emreyey

Yaz ayı sistem ısınma sorunu?

Hocam ben pek anlamam. Benimde kasa alev gibiydi. Ekran kartının bakır boruları çok sıcaktı ama kendi sıcaklığı normaldi. Boruların çok sıcak olması normal mi
  13. Emreyey

Evet.
  14. Emreyey

Arkadaşlar malum yaz geldi. Sistem haliyle ısınıyor biraz. Ben de Antalyada yaşıyorum bu gün 43 dereceydi hava. Bi nebze olsun nasıl rahatlatabilirim bilgisayarı. 250tl falan bütçem işlemciye fan mı alsam bi yardım etseniz R5 2600 Msi armor Rx570 8gb
  15. Emreyey

Monitör no signal hatası

Daha önceki masaüstü bilgisayarımda bölye bi şey çıkmıyodu ondan sormak istedim
  16. Emreyey

Monitör no signal hatası

Arkadaşlar benim bilgisayar açılırken 2 saniye no signal yazısı geliyor ve açılıyor. Kapanırkende aynı şekilde kapanmadan 2 saniye no signal yaziyor ve sonra kapanıyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var? Nedeni nedir?
  17. Emreyey

Ethernet kablosu

Bilgi için teşekkürler herkese. Masaüstünüde laptop gibi sanıyordum wifi içinde usb tarzi bi şey gerekiyomuş
  18. Emreyey

Ethernet kablosu

Arkadaslar bu bi sorun degil aslinda ama konuyu nereye acacagimi bilemedim. Ethernet kablosunu modeme ve bilgisayara takınca başka yapmam gereken bir şey var mı? Yoksa direk bağlantı oluyor mu? (Kabloyu yarın alıcam)
  19. Emreyey

bu pc nasıl bi bakar mıınız

Kardeşim üzgünüm ama 1 1.5kya imkansız gibi bence biraz daha sabret ve paranı biriktir. Böylece almışken güzel bir şey alabilirsin
  20. Emreyey

cs go da göstergenin dışa kayması

Bi ara bende de olmuştu o. Çözümü tam hatırlamıyorum oyunu bayadır oynamıyorum ama youtubede çözümü var. Steamdan oyun ayarlarını sıfırlıyorduk sanırım. Youtubeye yazarsanız çıkar
Geri