Arama sonuçları: *

1. E

Hdd Önerisi Bad Sector Verdi

Bilmiyorum ama üzerinde MS-7641 ver:3.11 yazıyor 1645276557 700-100 1645276699...
  2. E

Anakartım biraz eski modelini bilmiyorum.
  3. E

700-100 ssd almayı düşündüm ama anakart ta yuvası yok var da uymaz olursa die almayı düşünmüyorum.
  4. E

Masaüstü kullanıyorum hdd çok kasıyor kullanılmıyor bad sector hiçbirşey açılmıyor hdd lazım.
  5. E

PC toplama için yardım

Monitör-Aoc c24g1 24” 144hz İşlemci-Amd ryzen 5 1600 Ram-Corsair 16gb ddr4 3200mhz Ssd-Samsung 970 evo plus 500gb Hdd-Seagate 3.5 2tb Kasa-Msi mpg gungrir 110m Ekran kartı lazım eğer işlemci ekran kartına uymaz ise değiştireceğim psu ve diğer gereksinimleri yazarsanız sevinirim.
  6. E

Bu Şifreyi Nasıl Sıfırlatabilirim ?

İyi de benim sıfırlamak istediğim şifre oraya girince çıkıyor 1643272304 Bu
  7. E

Mesela ? (Bilmiyorum da)
  8. E

Burda sorulan şifreyi sıfırlayabilirmiyim sıfırlayabilirsem nasıl ?
  9. E

Bilgisayar’a bir şey Oldu Lütfen Yardım Edin

Hayır 10 1643230482 Ve ilk ekranda direk şifre girme ekranı yerine siyah bi sayfa ve üzerinde pc bin özellikleri yazıyor. 1643232120 Şey gelişmiş onarma seçeneklerinde iken herhangi bir şey seçince kullanıcı istiyor seçiyorum şifre istiyor o şifreyi acaba nereden sıfırlayabiliriz.
  10. E

Evet görünüyor.
  11. E

Sabah daha yeni kalktım PC yi açtım sıkıntı yok sonra bi anda öavi ekran verdi ve PC yeniden başlatıldı sonra onarım seçenekleri filan geldi gene bi mavi ekran 2 seçenek var gelişmiş onarım seçenekleri ve kişisel bilgisayarınızı yeniden başlat yeniden başlattım sonra da “to skip disk checking...
Top Bottom