Arama sonuçları: *

1. Kıtalararası balistikfüze

18 yaş üstü konsere akrabalık olmayan tanıdıkla gidilir mi?

Merhaba, Haziran'da Sagopa ve Ati konseri var. Bubilet'te konserin 18 yaş üstü olduğu yazıyor fakat veliyle 14-18 yaş arası girebiliyormuş +18 bir arkadaşla giriş yapabilir miyiz? Eğer giriş yapamazsak konser bileti ne olur? Yer Adana Mimar Sinan açık hava tiyatrosu.
  2. Kıtalararası balistikfüze

Lenslerinizi Nereden Tedarik Ediyorsunuz?

hocam karisik isler mesela ben günlük kullan-at lens kullanıyorum ama her gün onu kullanmıyorum normal hayatımda gözlük özel durumlarda (bayram,seyran,date,gezme,tatil tarzı) lens takıyorum sürekli para veriyor gibi değilim bi kutu bana 3-5 ay gidiyor
  3. Kıtalararası balistikfüze

Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

"Bir şeyden ne kadar korkarsan, o şeyin gerçekleşme olasılığı o kadar artar"
  4. Kıtalararası balistikfüze

Barfiks ve Lat Pulldown Karşılaştırması

hocam sahsen 63 kilo civarıyken 15 barfix felan çekiyodum 55 civarı pulldown atardım şimdi hala 63 kilo civarındayım ama 70 pulldown yapiyorum ama barfix sayım 15i geçmez gibi geliyor yine
  5. Kıtalararası balistikfüze

Aşk meşk işleri klasiktir ama akla ihtiyacım var.

bunları ona da diyebilirsin eğer o kadar sık görüşüyorsanız. hatta de bakalım o ne diyecek
  6. Kıtalararası balistikfüze

2024 LGS 448.34 puan ile 448.92 puanlık liseye nakil alınabilir mi?

arz-talebe göre işliyor reis sistem. boş kontenjan varsa o kontenjana 200le de girebilirsin senden daha yüksek puanla girmek isteyen yoksa ve müdürü alması için ikna edebilirsen tabii
  7. Kıtalararası balistikfüze

Parfüm tamiri yada yedek parça satan bir yer lazım.

zor. hocam parfümü başka şişede kullanabilirsiniz bence.şişeyi saklamak istiyorsanız saklayın dursun yine
  8. Kıtalararası balistikfüze

Parfüm tamiri yada yedek parça satan bir yer lazım.

atomizeri söküp başka parfüm şişesine sıkabilir misin
  9. Kıtalararası balistikfüze

Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

hocam memnunum ama piyasasını bilmem daha fp ürün vardır belkide onun dışında bu kulaklıkla ilgili soru varsa cevaplarım
  10. Kıtalararası balistikfüze

Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

stephanın o belgelerde sadece 1 kez adı geçiyor ve oda adaya gitmeli felan değil kaynak ne? adalet bakanlığının sitesinde öyle bişey bulamadım twitterdakilerin çoğu kolpa
  11. Kıtalararası balistikfüze

Epic games ea play yinelenen ödeme nasıl iptal edilir?

selam, az önce epicden ea play aboneliği aldım önümüzdeki ay tekrar yinelenecek abonelik fakat ben bunu istemiyorum. az önce epic hesabımdan aboneliklerim kısmında girdim yinelenen ödemeyle ilgili bişey bulamadım fakat aboneliği iptal et seçeneği var bunu seçersem bu ay da iptal olur mu yoksa...
  12. Kıtalararası balistikfüze

3 saat dışarda durmuş tavuk döner yenir mi?

aklıma direk döner dürüm geldi hocam eğer servis dönerse hiçbişey olmaz ısıtın yeyin afiyet olsun
  13. Kıtalararası balistikfüze

3 saat dışarda durmuş tavuk döner yenir mi?

yenir tabi niye yenmesin sosa bak ama bi
  14. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Bende kampanyaya katılım limitiniz doldu yazıyor hocam aynı şifre çıkmıyor
  15. Kıtalararası balistikfüze

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

aynısı oldu ya 125 tl boşa gitti bulabildin mi sen
  16. Kıtalararası balistikfüze

75 ortalama 85 olabilir mi?

okulun çok önemli kaç puanla giredin liseye?
Geri