Arama sonuçları: *

1. E

Süregelen guruldama sesi

Bencede hocam ertelemek bazen daha kötü sonuçlanmasına sebep olabilir
  2. E

Enis Kirazoğlu Gay Mi?

Adam yıllardır sektörde her denilene bişey deseydi bu kadar bu sektörde kalamazdı sırf yorumlarde trollük yapıp yazdılar diye gay olmaz adam bide çocupu bile var adamın
  3. E

Sahibinden 17.500 TL ye bu sistem alınır mı?

Parçalar yoğunda kulanılmışsa yıpranma payı çok 14 civarı alsan olur yoksa etmez alma bence 1763012489 Bencede daha mantıklı olur
  4. E

Süregelen guruldama sesi

Hocam huzursuz bağırsak olabilir bir dahiliye görün istersen
  5. E

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

Valla hocam ekonomik bağımsızlığımı kazanıp rahatça yaşasam çok keyf alırım ömür boyu aile evinde kalsam intihar eşiğine gelirim
  6. E

Çözüldü✓ Bu ram fiyatı gerçekmidir

Site güvenilirse daha önce alışveriş yapmışsanız alın ama güvenilir değilse yaklaşmayın derim
  7. E

Arabaya bluetooth bağlama

Aux'a takılan bluetooth modüller var hocam onları alabilirsiniz ama ses kalitesi biraz düşebilir 1762973663 Sanmıyorum hocam
  8. E

Arabaya bluetooth bağlama

Arabanın teybini değiştire bilirsiniz hocam aux ve usb girişi varsa bluetooth modülleri internete var auxu bluetootha çeviyorlar
  9. E

🔥İndirim Samsung Watch FE 2.999 TL

Hayır hocam kullanılmıyor sadece androidde çalışıyor tansiyon ekg özellikleride sadece samsung telefonlarda çalışıyor 1762796682 Troyla alışveriş yaparsanız 300 tl indirimle 2700 e geliyor Kod: TROY300 Kart bilgilerini girdikten sonra alt kısımda kupon gir var oraya yazıyorsunuz
  10. E

Spigen 10.000 mAh powerbank 649tl

https://app.hb.biz/p9kXiNAT5VTt Bende var kullanıyorum hızlı sarj desteğide var sadece bir tık ağır
  11. E

Papara alternatifi uygulama?

İş bankasının olduğu için bişey diyemem çekebilir
  12. E

Hâlâ 4000 serisi ekran kartlı laptoplar alınır mı?

Bence güzel bi işlemciyle hala 4070 alınabilir
  13. E

Yardım Altyapısız internet önerisi?

Superbox yada uydu nete bi bak derim ama büyük ihtimalle ping sorunu olur
  14. E

Papara Alternatifi

Nays
  15. E

Papara alternatifi uygulama?

Nays kullabilirsin iş bankası tarafından yapılmış hem güvenilir hemde paparayla hemen hemen aynı
  16. E

🔥İndirim Redmi Buds 4 Kulaklık 399 TL

Aldım bi tane naysta 25 lira hediye verdi 375 e denk geldi
  17. E

🔥İndirim Defacto 1200/300 kupon

2.ci ürüne yüzde 20 de yapıyor seçili ürünlerde onuda kullanırsanız baya uyguna geliyor 1800lük alışverişi 1300 e getirdim
  18. E

LED far yasakmı, model önerisi

Beyaz ışıklar artık yasak diye biliyorum mercekli olsa bile xenon farlar artık muayeneden kalıyor kaliteli osram ampül takarsan nerdeyse led kadar iyi aydınlatır
  19. E

'Letgo Cüzdanım Güvende' güvenli mi?

Bence en iyisi deneyip alman dolap ve letgo vb yerler çokta güvenilir değil şikayetvarda büsürü şikayet var.
  20. E

Bu üçlüden hangisi en güçlü

5700x daha güçlü hem çekirdek sayısı daha fazla hemde ön bellek olarak daha önde
Geri