Arama sonuçları: *

1. Mert Karamusa

Yardım 970 Evo plus m2 ssd500 gb sıcaklık ??

72 derece çok normal sonuçta benchmark yapıyorsun... Pasif soğutucu olmadığınıda olaya katarsak gayet normal değerler.
  2. Mert Karamusa

Samsung 1 TB 980 M.2 SSD 1576₺

Wd black daha iyi
  3. Mert Karamusa

❌İndirim Bitti! xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu 1.849TL

Kasırga gibi modellere bakman gerekiyor :kappa:
  4. Mert Karamusa

❌İndirim Bitti! xDrive toryum oyuncu koltuğu 1999TL

2017 den beri xdrive kullanan biri olarak xdrive ın malzeme kalitesi çok daha iyidir. Her ne kadar şuanda razer kullansamda bir daha alacak olsam xdrive alırdım. 1660657511 Denediniz mi hocam ?
  5. Mert Karamusa

🔥İndirim Xdrive toryum oyuncu koltuğu 1999tl🔥

Çok iyi fiyat bence :kedi:
  6. Mert Karamusa

Hangi mOuse daha F/P

Eğer rgb vs sizin için önemli değilse ben içlerinde kesinlikle Katar Pro yu tavsiye ederim. Sensör ve tıklama algılama hızı diğerlerinden çok önde. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bir nebze işinize yarayacaktır.
  7. Mert Karamusa

Sadece okul - ofis uygulaması amaçlı laptop önerisi

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar daha karar veremedik. Bu arada bu bize çok gelir yine de tavsiyeniz için çok teşekkürler cihazınız gerçekten çok güzel.
  8. Mert Karamusa

Okuldan laptop istenmiş o yüzden ipad alamıyoruz. Ama bencede dediğiniz doğru
  9. Mert Karamusa

Merhabalar. Bir kardeşimize laptop bakıyoruz. Liseye yeni başlıyor ve okul için laptop önerilerinize ihtiyacımız var. Aramızda çok tecrübeli insanlar var yardımlarını bekliyorum. Laptop kullanım amacı tamamen okul amaçlı olup oyun oynatması gibi bir amacımız olmayacak. (kendisinin oyun amaçlı...
  10. Mert Karamusa

rx 6600 kartına dışından bakarak sorun anlayabilir miyiz

Başkan bisiklet almıyorsunki ekran kartı alıyorsun mutlaka deneyerek alman şart :)
  11. Mert Karamusa

🔥İndirim PNY XLR8 EPIC-X RGB 3200Mhz C18 2x8GB (1352₺)

3200 CL16 ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence
  12. Mert Karamusa

Ana Konu İtopya Efsane Bayram Fırsatları

prime indirimlerine kaldık hadi bakalım
  13. Mert Karamusa

Amazonda hala 1522 tl 3 fanlı modeli .. 2 fanlısı 1100 falan olsaydı düşünebilirdim
  14. Mert Karamusa

Arkadaşlar gg wp beklediğim hiç bir indirim yok ben masadan kalkar teşekkürler.
  15. Mert Karamusa

Öneri Çok güzel battlefield benzeri bir oyun buldum

Açıkçası ben severek oynuyorum hala. Atmosferi çok iyi. Sadece klasik bildiğimiz BF işte. 400-500 tl alıp "oynamamız lazım beyler" oyunu değil kesinlikle.
  16. Mert Karamusa

İtopya çok uzun zamandır güzel bir indirim yapmadı umarım ssd lerde güzel bir indirim olur. 1 tb hdd yandığı için mecbur ssd alacağız :F:
  17. Mert Karamusa

Öneri Çok güzel battlefield benzeri bir oyun buldum

Epic indirimiyle 130 tl ye alan ben .. :blobdance: Edit: Tabi 5-6 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam
  18. Mert Karamusa

İşlemcide amd'mi intel'mi

İşlemcide her zaman işine ne geliyorsa onu almanızı tavsiye ediyoruz. "AMD" oyun konusunda kendini kanıtlamış bir marka artık. Arkadaşlarında dediği gibi AMD uyumlu bir anakartın olduğu için 5600/5600x alman çok ama çok mantıklı. Ve evet bende 3600'den 5600x'e geçtim günlük kullandığım tüm...
  19. Mert Karamusa

5600x icin snowman t6 ultra

Sanırım SE-224-XT white alacağım. Arctic'den bir tık daha iyi gözüküyor.
  20. Mert Karamusa

5600x icin snowman t6 ultra

Peki arkadaşlar varsa bilen 5600x için silverstone hydrogon D120 modeli T6 gibi performans verir mi ? Kullanan var mı acaba forumda ?
Geri