Arama sonuçları: *

1. Z

Yardım 7000-10000 TL Bandında TR veya YD telefon önerisi

Arkadaşlar selamın aleyküm, annemin telefonu arızalandığı için telefon bakıyorum bu fiyat bandında alo alo yapsa yeterli ufak bir kardeşim var arada sırada oyun da oynatabilecek fiyat performans TR veya YD telefon bakıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  2. Z

LAPTOP SOL BİLEK DESTEĞİ İÇİN TAVSİYE

Laptop kullanırken sol el bileğimde genelde laptop sıcaklığından veya kasa bileşenlerinden dolayı bileğimde kızarıklık ve tahriş sorunu yaşıyorum, mouse pad gibi veya bilek desteği koyabileceğim bir ürün arıyorum bilgisi olan varsa çok müteşekkir olurum.
  3. Z

❌İndirim Bitti! Casper Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 27.764 TL

SSD konusunda çok sorun yaşayan olmuş sanırım pc elime ulaştı benim ssd CT1000P3PSSD8 herhangi bir sorun yok sanırım değil mi sipariş verdiğim gen4 olarak gelmiş
  4. Z

Çözüldü✓ Casper Excalibur G870.1245-DFB0X-B

tam link atar mısın
  5. Z

Çözüldü✓ Casper Excalibur G870.1245-DFB0X-B

BÜTÇEM 25-30K peşin fiyatına 6 taksitte yapıyorlar, sizce alınır mı? Genelde film,video ve eski oyunlar (Metin2,LoL gibi) oynamak için alınır mı? Daha iyi öneriniz varsa alabilirim...
  6. Z

Günlük kullanıma uygun telefon önerisi

Merhabalar bütçem 3k 4k civarında oyun oynamıyorum, genel olarak sadece uyuyacağım zaman yarım saat, 1 saat youtube vs izlediğim ve gün içerisinde sadece sosyal medya instagram youtube arasında maks 3 4 saat kullanabileceğim bir telefon önerisi olan var mıdır, batarya benim için çok önemli daha...
  7. Z

Aci̇l 300-400₺ Bandinda Kulaküstü Kulaklik Öneri̇si̇

https://www.n11.com/urun/gamepower-raijin-71-surround-rainbow-oyuncu-kulakligi-2298716?magaza=hizliteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
  8. Z

Bu kulaklığın pedleri terletir gibime gelir hocam, siz kullandınız mı?
  9. Z

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar acil lazım
  10. Z

Her saat başı **:16 geçe internetim gidiyor

maalesef .s
  11. Z

Her saat başı 16 geçe internet gidiyor

maalesef
  12. Z

türknet kullanıyorum ama türktelekom altyapısı kullanıyorum
  13. Z

az öncede söylediğim gibi o zaman türktelekomun kesinlikle bıktırma projesi gibi bir şey bunu nereye şikayet edeceğiz
  14. Z

türk telekom altyapısı mı?
  15. Z

memleket neresi tam 16 geçe gidip gelmesi bizimle alakalı bir durum değil tamamen bıktırma projesi gibi bir şey
  16. Z

++++++++++ +++++++++ EVET
  17. Z

evet hocam?
  18. Z

ne denediysem olmadı sorun devam ediyor
  19. Z

şuan devre dışı bıraktım 19:16'da bilgi vereceğim