Arama sonuçları: *

1. genc1919

Enermax liqmaxflo sr 360mm sıvı soğutma 1949TL 🔥 Amazon vadesiz 3 taksit🔥

Uzun süre kullanan varsa bizi aydınlatır hocam ama genel olarak şikayet yok. Şuan msi coreliquid v2 240mm kullanıyorum. Hiç zorlamadım işlemcim zaten ısınan bir işlemci değil. Ona rağmen pompa sesinden durulmuyor. 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor enermax. Tüm bunları düşününce neden şans...
  2. genc1919

Enermax liqmaxflo sr 360mm sıvı soğutma 1949TL 🔥 Amazon vadesiz 3 taksit🔥

Son zamanların en ucuz 360mm sıvı soğutucusu. Alınır mı kısmı için yorumlarda buluşalım. https://amzn.eu/d/7FZbXxV Amazonda şuan için stok yok gözüküyor. Tekrar girer mi bilmiyorum. %15 iyzico kampanyası ile şurdan da alabilirsiniz...
  3. genc1919

İphonelarda Garanti Alışveriş Kredisi ile vade farksız 3 taksit fırsatı!

Ankaradayım hocam bilgi lütfen:)
  4. genc1919

🔥İndirim Harley Davidson Bot Feci İndirim (ateş emojisiz ateş indirim)

Genelde 2400-2600 bandında satılan bir model. Avantajlı fiyat fena değil
  5. genc1919

Parça stok programı için dükkan bilgisayarı tavsiyesi lazım

8500g a620 anakart ddr5 16 gb ram ile 15i buluyor. Mantıklı mıdır hocam
  6. genc1919

Hocam kredi kartıyla alacağım
  7. genc1919

Merhabalar, oto parça dükkanında parça stok vs yazılımları için bir masaüstü almak istiyorum. Hep oyuncu bilgisayarlarıyla ilgilendiğim için bu alanda fiyat bilgim yok. Piyasasına göre uygun bir sistem biliyorsanız atında sipariş edelim dostlarım.
  8. genc1919

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Kanun 27+3 euro kargo diyor, temu ısrarla limit 1050 diyor. Üç dört kere sordum müşteri hizmetlerine ısrarla sorun yok dediler. Sözlerine güvenerek 2-3 adet 1000TL üstü sipariş verdim. Ya temu faturayı sınıra göre ayarlayıp kargo ücretine göre ayarlıyor, ya da haberleri yok yasadan benim paket...
  9. genc1919

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Nasıl hocam iyi mi bu fan
  10. genc1919

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Beyler ben binance tr uygulamaya da siteye de giremiyorum. Yabancı tosuncuk tolatladı mı bizi noluyor 😂
  11. genc1919

Yardım TEMU İNDİRİM KODU OLAN?

Bulabildin mi kupon indirim vs ?
  12. genc1919

🔥İndirim Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Siyah 3.299TL

Pompa çok çirkin değil aslında, içindeki pompa dönerken görünüyor çalışınca. İstersen kafesi de takmıyorsun
  13. genc1919

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

Nasıl hocam o soğutma iş yapar mı? 1735945584 duocast tabii ki, kıyaslanacak ürünler değil 1735945781 Ben bu mikrofonu 1 yıl önce aliexpressten aldım. 550 liraya falan gelmişti. Sesi fiyatına göre gayet güzel, ama üstteki dokunmatik tuşu geldikten 1-2 hafta bozuldu. Onun dışında ürünü TRye bir...
  14. genc1919

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

Hocam allah göstermesin ama paraya ihtiyacım olsa ve elimdeki telefonu satmak durumunda kalsam inan tercihim bu telefon olurdu 😂 iphone sadece güvenli geliyor bana. Dün kuzenim ben babam biraz gezdik. Babam video çekmiş izletti. Kuzenimde iphone 14 pro var. İkimizde şaşkın şaşkın bir videoya...
  15. genc1919

❌İndirim Bitti! Nothing Phone 1 8 GB 256 GB 12.499 TL (Nothing Türkiye Garantili)

Telefon müthiş. Amazondan babam için aldım yakın zamanda 12900TL’ye. Fiyatına göre çok beğendim. Kendim iphone 15 kullanıyorum. İnananın aradaki fiyat farkına değecek hiç bir durum yok. Hatta ekran 120 hz daha akıcı geldi bana. Allah affetsin
Top Bottom