Arama sonuçları: *

• Users: ahval
  • Order by date
  1. ahval

RAMI KENDI HIZINA CIKARAMIYORUN

Arkadaşlar selam hepinize hayırlı forumlar dun kendime 2 adet 16gb 3200 mhz ram aldım msi anakartimda bulunan 2 ve 4 numaralı sokete taktım ve biosa girip xmp modda veya Manuel bir şekilde hizini kendi hızı olan 3200 mhz bile çikaramiyorum. 3000 mhz geçmiyor. Yardımcı olabilirmisiniz Ana kart ...
  2. ahval

Monitor ufak darbe sonucu

Bakın hocam çizik dahi yok kasada
  3. ahval

Asus monitor 24 inch
  4. ahval

Disardan çizik dahi yok kasada
  5. ahval

Ürünü alalı daha 1 ay oldu öyle büyük bir darbe de değil yani ufak değme sonucu böyle oldu bu kadar hassas mi ya
  6. ahval

Monitörüm duvarın kenarında kullanıyorum çok ufak bir darbe sonucu kenardan bu şekle geldi ne yapmam lazim
  7. ahval

Samsung s20 aux problemi.

Böyle bir kablo 50 liraya aldım.
  8. ahval

Samsung s20 aux problemi.

Hepize iyi forumlar yeni aldığım telefonum olan s20 plusa aracımda müzik dinlemeye çalışırken aux girişi olmadığı için bir ucu type c diğer ucu aux olan kabloyu aldım. "Bağlı usb cihazı desteklenmiyor." Uyarısı alıyorum aracima ses gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim.
  9. ahval

asus ac750 modem Ethernet Girişi

Bağlantıyı nasıl yapıyoruz.
  10. ahval

asus ac750 modem Ethernet Girişi

asus ac750 modem aldım arkasında 2 adet ethernet girişi var evde ethernet olarak 3 tane kablo kullanıyoruz 1 tanesi boşta kalıyor bunu nasıl çoğaltabiliriz. Teşekkürler şimdiden
  11. ahval

Öneri 2500TL'ye kadar 144hz monitör.

+
  12. ahval

+
  13. ahval

Hepinize öncelikle selamun aleykum hayirli forumlar. Uzun zamandır düşündüğüm monitoru almaya karar verdim. Genellikle oyun amaclı kullanıyorum. (Lol ,cs go, cod warzone) fakat bir kaç sorum olacak. Monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. (Edit: msi veya aoc marka aşığıyım. ) 1. Ekran kartım msi...
  14. ahval

Yardım Anakarttaki m2 yuvası

Ana karttaki normal olan üssteki m2 slotuna taktım ssd nin kendi söylediği değerlere ulaştım 3500 okuma 3200 yazma değerlerine. teşekkürler temiz bir kurulum yaptık sıkıntı yok.
  15. ahval

Yanı herhangi birisine taksamda bir sıkıntı yaşamam sanırım
  16. ahval

Hepinize hayırlı cumalar ana kartım msi z270 gaming m3 modeli kargodan elime ulan 970 evo plus m2 ssd yi sisteme ilave etmek istiyorum fakat ana kartın üzerinde bulunan turbo m2 yuvasına mi takmalıyım yoksa üstteki porta mi teşekkürler.
  17. ahval

Öneri M2 SSD 970 EVO VS 970 EVO PLUS

Bütçe sıkıntım yok teşekkür ederim herkese. Aradaki fiyat farkı neyden kaynaklanıyor öğrenmiş oldum. 970 evo plus alacağım. Birde ana kartım MSI Z270 GAMING M3 herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi ?
  18. ahval

IOPS Değeri nedir ? Okuma yazma hızı mı ?
  19. ahval

Oyunlardaki yükleme hızlarında olsun bilgisayar açılışında olsun bir fark eder mi? sizce ?
  20. ahval

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler öncelikle 500 GB M2 ssd almaya karar verdim https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-500gb-970-evo-m-2-sata-nvme-ssd-okuma-hizi-3400mb-yazma-hizi-2300mb-.html Bu 970 evo ile...
Geri