Arama sonuçları: *

1. H

Laptobum istediğim performansı vermiyor

hocam bilgisayarı sıfırladım sıfırladıktan hemen sonra windows update ayarlarından güncellemeleri yaptım yeniden başlattım daha sonra intel driverini yğkledim ve yeniden başlattım simdi ekran kartı driverini indirecektim ama ilk önce aygıt yöneticisinden bakayım dedim belki ordan direkt bulurum...
  2. H

usb ile format atmayı düsünmüyorum internetten windows indirip kurmayı falan zaten içinde hali hazırda windows 11 var format atarsam yenilenmiyormu windows 11
  3. H

Driveri kurdum hocam CS deFPS ler 20 ye düştü driveri sildikten sonra düzeldi 150-200 e çıktı Bende daha önceden driver zaten yüklü idi herhalde PC de Geforce Expreience kurulu 1643540913 arkadaşın linkte verdiği driver daha kötü hale getirdi pc yi ama sonradan onu silip eski haline getirdim...
  4. H

birtek siz aktifsiniz size bir şey soracağıım şimdi drveri yükledim eski driveri silmek için ddu diye bir şey kullanıyorlarmış nasl kullanabilirim zararı olur mu çünkü yeni bir driver yükleyeceğim
  5. H

evet bilgisayarda 2 tane ekran kartı var birisi intel iris xe graphics birisi 3050 ti fakat ben bunu windows 11 oyun ayarlarından yüksek performansa çektim 3050ti kullanıyor oyunlarda 1643494740 60-70-80 gibi max 90 gördüm 1643494761 60-70-80 gibi max 90 gördüm 1643494863 eski driveri nasıl...
  6. H

180 fps max
  7. H

%70 %80 civarı tam emin değilim yeniden bir bakmam lazım 1643475493 Yüklü olup olmadığını bilmiyorum değil de nasıl doğru driveri yükleyeceğimi de bilmiyorum 1643476345 Şuan bi csgo girdim %20 de fakat dün %60-76 gibi bi rakamlar vardı ve laptop çok ısınmıstı ve kapanmıştı şuan da hâlâ sıcak...
  8. H

Mavi Ekran Windows 11 tepki vermiyor

Ben böyle bir hataya sahip değilim fakat bende Windows 11 ile sorunlar yaşıyorum memnun değilim
  9. H

Görselde de gördüğünüz gibi çocukluktan beri hayalim olan bir setup kurdum fakat oyunlarda istediğim performansları alamıyorum laptobum üst segment olmasına rağmen özellikleri ise RTX3050ti 16 GB ram 1TB SSD ve İntel i5-11300H bir işlemciye sahip bir laptop özellikleri kulağa iyi geliyor fakat...
Geri