Arama sonuçları: *

1. F

Forza 8 de düşük fps

Hocam anlık fps; (X.P.M) ayarı yaptı. Çok teşekkürler
  2. F

Forza 8 de düşük fps

hocam bios güncelledikten sonra frekansları halledeceğim
  3. F

Forza 8 de düşük fps

İşlemci chipseti ne oluyor? Biosun güncel olup olmadığını bilmiyorum. Ekran kartı kullanımı %99-97 olması lazım. Ram kullanımı 8-12 gb kullanımı oluyor. 3600 mhz vengace pro.
  4. F

Forza 8 de düşük fps

Bütün ayarlarım en düşükte
  5. F

Forza 8 de düşük fps

Forza motorsport oynuyorum ve oyunda ilk başlarda 50-60 fps sabit alıyordum. Fakat son günlerdir driveri sıfırdan kurup formatlamayı bile denememe rağmen 30-40 fps alıyorum ve görüntü akıcılığı gitti. Amd de genel olarak bu problemleri yaşıyorum ve bir hayli üzüyor. Donanımım ise; 6500 xt xfx 4...
  6. F

Redmi 10, 2022 discordda şarjı hızlı bitiyor

Herkese merhaba dostlarım, telefonu ilk aldığımda şarjı uzun gidiyordu discord vesaire. Şimdilerde ise discord açık iken 1 saatte nerdeyse 80-70 seviyelerine düşebiliyor. Katıldığım sunucu sayısı etkiler mi ? Miu13 geldiğinden beridir telefonum böyle. İlk zamanlar şarjım eve geldiğimde discord...
  7. F

Hangi monitörü almalıyım

wiewsonic kesinlikle
  8. F

4.5-6 k arası telefon önerisi

Samsung Galaxy M33, Xiaomi Redmi Note 11S ile note 10 s arasında kaldım. Hangisi seçmeliyim ?
  9. F

4.5-6 k arası telefon önerisi

Aklımda kamerasından tutun özelliklerine kadar redmi 10 var. Çok pahalı telefona ihtiyacım yok sadece f/p yani verdiğim parayı sonuna kadar hak etisn yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 3-4 güne alıcam telefonu
  10. F

Gigabyte dsh3 b550 slot arızası

Yeni 8 gb ram satın aldım ve bilgisayarımda arıza veriyordu kernal security diye. Önce GTA 5 silip tekrar yükledim ama işe yaramadı. Daha sonrasında ramlerin yerini değiştirip windows üzerinden teste soktum. Öncelikle hata verdi. Tek tek ramleri denedim. Daha sonrasında anakartımdaki siyah...
  11. F

GTA 5 aniden oyundan atıyor

Bugün GTA 5 aniden oyundan atmaya başladı sebebsiz yere. Daha önceleri kernal security hatası veriyordu onu cmd ile düzelttim. Mod yüklemiştim modu silip tekrardan başlattım. Önce o anki ses ile birlikte donuyor ve sonrasında aniden kapanıyor. 6500 XT xfx Ryzen 3600 8+8 3200 mhz corsair...
  12. F

İhtiyacıma göre telefon önerisi

çıkabilir miyim bilmiyorum
  13. F

Realme C25Y önerir misiniz? Veya buna eş değer bir şey
  14. F

Yani telefon denmeyecek şeylere gidip 4-5k vermekten iyi gibi duruyor. Buna benzer fırsat var mı?
  15. F

Hocam herşeyi güzelde bu ne demek? 720 x 1650 px Normalde 1080 olması gerekmiyor mu ?
  16. F

3-4 veya 4.5k belirsiz bir tutarda bütçem var. Konu bütçem değil telefona genellikle iş dışında kullanmıyorum. Oynayacağım oyunlarda pubg gibi ağır oyunlar değil. Kamerası ve ekranı kötü olmasın onun dışında bataryası çok olsun ve hızlı dolum özelliği gerek yok ama olursa da bütçeyi aşmıyorsa...
  17. F

İpad satacağım ama devlet vergi keser mi?

Devlet vergi kesmiyor yani? Teşekkürler.
  18. F

İpad satacağım ama devlet vergi keser mi?

İpad satacağım kendimin a2228 model sahibinden üzerinden ama vergi keser mi kesmez mi bilmiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim
  19. F

Kasamın önündeki USB kulaklığı takınca çalışmıyor

Anakartım gigabyte b550 ds3h . Hd audo ve usb var takılmamış diğer yerler dolu. Com , f audıo boş bide tpm 1659983870 arka girişlerde çalışıyor 1659984688 1659984716 Kasanın önünden gelen iki tane kablo var resimdeki elimde tuttuklarım. Nereye takıcam?
  20. F

Kasamın önündeki USB kulaklığı takınca çalışmıyor

6500 XT Ryzen 3600 Everest x mesh 750 w adata xpg 1659983585 Jack lı değil usb li
Top Bottom