Arama sonuçları: *

1. TheEvolved

Türktelekom 20gb 180 TL!

Yerinde olsam kaçırmazdım, pkate fiyatları cidden ucuz ayrıca türktelekom çekmemezlik yapmıyo pek fazla
  2. TheEvolved

Türktelekom 20gb 180 TL!

Elle yapmilmis zaten hocam. Amcam türktelekomda çalısıyor o paylaşmış WhatsAppta ayrıca çarşıya gittiğimdede vardı
  3. TheEvolved

Türktelekom 20gb 180 TL!

Evet, sadece ilk ay.
  4. TheEvolved

Türktelekom 20gb 180 TL!

Taahhüt bitmek üzereyse vodofane çöpünü bırakın. Ayrıca bu indirim ayın sonuna kadar.
  5. TheEvolved

Türktelekom 20gb 180 TL!

Türkcelle kıyasla indirimler daha iyi. Ben maalesefki Türk Telekom kullandigim için buna gecemedim. Bunun yerine turkcellden 10gb 180tlyi aldım.
  6. TheEvolved

Babam okula gitmediğimi öğrendi

Adam gibi karşışına çıkıp özür dile. Bahane üretirsen dahada sinirlenir.
  7. TheEvolved

Omix X5 alınır mı bütçe 5500

Alınmaz. İçinde sd680 bulunan realme 9i daha mantıklı. https://www.a101.com.tr/elektronik/realme-9i-128-gb-4-gb-ram-cep-telefonu-mavi_p-26041839
  8. TheEvolved

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelimm

methi azalt
  9. TheEvolved

Vozol satışı yasalmı (18 yaş altına)

Çoğu yaşa pek takmıyor, büyük ihtimalle satar
  10. TheEvolved

Gampower vivid v80 monitör alınır mı?

Alınmaz. aoc 27g4x bakabilirsin
  11. TheEvolved

Ek giriş istemeyen GTX 1650

PSU okadar eskiyse önce PSU değiştir. Ayrıca 1650nin ek giriş istemeyen modeli yanlış hatırlamıyorsam yoktu. Zotac 1050 bakabilirsin
  12. TheEvolved

Kokoreç Sever Misiniz

Daha önce hiç yemedim ama büyük bir ihtimal severim. Şırdan yiyen adam bunuda yer
  13. TheEvolved

blic t60 klavye "w" tuşu tutukluk yapıyor

Klasik t60 klavyenin kronik sorunları. Çok fazla uğraşma garantiye gönder.
  14. TheEvolved

Yardım 500 bin tl hangi otomobil alabilirim

Hyundai i20. Düşük km istiyorsanız 2007-2010 arası Ford Focus, Peugeot 208 olabilir 2014-2017 Ayrıca eski olmasını dert etmez ve bulabilirsen 2006 Toyota Corolla Terra 1.6 bakabilirsin. Konforu pek iyi değil ama motoru iyi ve ekonomik.
  15. TheEvolved

Yardım 500 bin tl hangi otomobil alabilirim

Orta kalite bir araba yada büyük şehirde ikamet etmiyorsan 1+1 ev
  16. TheEvolved

Hayatım aşırı kötü gidiyor

Kendine bir hedef köy örn: spor yapcam, yeni bir pc toplayacağım, ehliyet alıp yeni bir araba alacağım, evimi yenileyeceğim vb vb vb. Bunun gibi kendine bir hedef koyup yolda ilerlersen hayata yavaş yavaş bağlanırsın yada hayatının sonuna kadar Selahattin özdemir dinleyip mazot çekerek hiçbir...
  17. TheEvolved

Ps4 Vs Casper Excalibur

Hiç PS4 ile uğraşma oyun fiyatları çok yüksek. Laptop al ama excalibur tercih etme sakın. Yeni konu açıp orada 40000tl bütçe ile laptop önerisi iste
  18. TheEvolved

10K TR TELEFON ONERİSİ

Samsung m34 bakabilirsin. Taksitlendirmesi anca vade farkı koyarak yaparsın. Yada vatandaki seçili telefonlarda fibabanka ile taksit yaptirirsin
  19. TheEvolved

Öneri ETS 2 için Steam deck tarzı tuş takımı

simcustomtr adlı siteye bakabilirsin
  20. TheEvolved

KOORUI 24E4 Monitör alınır mı? 165hz 2999tl

Ghosting bayağı fazla var, ben olsam tercih etmezdim.
Top Bottom