Arama sonuçları: *

1. O

130k tl ye Rks r250 alınır mı??

rks m250 kullanıyorum parça sıkıntısı yok bir şeyi yok ayrıca sesi çok güzel motorun herhangi bir kroniğiyle karşılaşmadım
  2. O

Laptopu ilana koydum, fiyat nasıl?

bakımları 3 ayda 1 yaptırdım. İdeal bir bakım süresi olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.
  3. O

140 w
  4. O

sizin yorumlarınızı merak ettim hocam sizce ne kadar fiyat biçmeliyim? 1769457541 anladım teşekkürler
  5. O

aslında hazır oem sistemlerden bakıyordum parça parça toplamak için çok zamanım yok o yüzden nakit gerekiyor. Onun yerine arkadaşın dediği gibi 30-35 falan bir şeylere indirebilirim. 1769457217 mantıklı baya teşekkürler.
  6. O

masaüstüne geçmeyi düşünüyorum onun için para lazım neyle takas yapabilirim ki?
  7. O

kaç tl yapmalıyım sence önerin nedir
  8. O

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-bilgisayari-acer-nitro-5-4060-intel-32-gb-ram-i7-12700h-1296422175/detay/ 40 bin tl çok mudur sizce?
  9. O

Öneri 40k bütçe laptop önerisi

Merhaba maksimum 40k bütçe var daha üstüne çıkamam önerilerinizi bekliyorum. Masaüstü önermezseniz sevinirim laptop lazım sadece.
  10. O

Türktelekom fiberde goodbyedpi çalışmıyor

Türk Telekom fiber kullanıyorum ve GoodbyeDPI ve Türkiye için düzenlenmiş versiyonu da dahil çalışmıyor. Ne yapabilirim VPN ile giriş yapıyorum ama çok ping oluyor.
  11. O

acer nitro 5 4060 performansı çok düşük

onunla alakalı bir problemim yok aga teşekkürler yinede
  12. O

acer nitro 5 4060 performansı çok düşük

Arkadaşlar acer nitro 5 an515-58 modelini kullanıyorum ve açıkçası performansım baya düşük cs2 oynuyorum fps im 100 e kadar düşüyor ve fps drop yiyorum bolca. i7 12700h ve 4060 a sahibim bence bu kadar düşük olmaması gerekiyor üstüne üstlük sıcaklığıda çok fazla 90 a kadar çıkabiliyor. Bazı...
  13. O

1000-2500 modem önerisi

eywallah tamamdır
  14. O

1000-2500 modem önerisi

ya birde bu ont cihazı önemli mi? operatörün verdiğini kullanıyorum da başka satan yer de bulamadım? arada sırada bağlantı kesikliği yaşıyorum bu ont cihazı yanı gpon yönlendiriciyle alakası var mıdır? Yada modemle çözülür mü işim?
  15. O

1000-2500 modem önerisi

keenetic hooper dsl aldım. Ev dublex wifi 5g alt kalttan rahat çeker mi acaba çünkü türk telekomun modemi çekmiyorda
  16. O

1000-2500 modem önerisi

Merhaba. Ben türk telekom fiberden geçiş tarifesiyle comnet 500 mbps fibere geçtim Fakat geçiş tarifesiyle geş yaptığım için interneti direkt olarak türk telekomun aynı modemine kurdular. Modemden memnun değilim bana modem önerir misiniz 500 mbps fiber hızı verebilecek bir modem.
  17. O

25k GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

30 bin yapabilirim
  18. O

25k GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

arkadaşlar yazılım ve oyun için laptop almam lazım 2. el de alabilirim bana uygun öneriniz var mıdır bütçe 25k
  19. O

Laptop önerisi yazılım için

tamamdır önerileriniz için sağolun bi düşününce ekran kartlı almak daha mantıklı evet. Mackbook yetersiz ya onun için bütçeyi yükseltmem gerekebilir. Ekran kartlı olanlara bakacağım.
  20. O

Laptop önerisi yazılım için

birde ekran kartı oldugu için çabuk biteceğini düşünüyorum acaba ekran kartı olmayan daha kullanışlı bir şeyler biliyor musunuz?
Geri