Arama sonuçları: *

1. L

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

İyzico ve parolapara hesabı açtım. 1002 TL parolapara hesabıma yükledim. İyzico ile ödeme yap dedim ve parolapara sanal kart bilgilerini girdim. Para çekildi ve 2 adet sipariş çıktısı oluştu. Biri iptal biri beklemede görünüyor gaming gen üzerinde. 400 TL cashback geldi parolapara üzerinden...
  2. L

SteelSeries Arctis Nova 5 vs Arctis Nova 7 arasında kaldım

Daha çok FPS oyunları oynuyorum ve ses kasmak için bir kulaklığa ihtiyacım var. Ağırlıklı olarak Rainbow 6 Siege oynuyorum. İki kulaklık arasında kaldım fiyat farkı olarak ciddi bir fark yok. Almışken yıllarca kullanmak istiyorum. İki kulaklıkta wireless. Ne fark vardır arasında? Hangi kulaklık...
  3. L

Steam'in Boyutu Neden Bu Kadar Fazla?

Bilgisayara yeni format attım ve Steam yüklemeden önce EA Play'den de birkaç oyun yükledim. Steam'den oyun yükleyeceğim sırada depolama alanıma bakmak istedim ancak güncellemelerin boyutu inanılmaz fazla geldi. 500 GB bir SSD sahibiyim ve yer benim için çok önemli maalesef. Bu güncellemelerin...
  4. L

Wordpress Warez Tema Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Bir mobilya firmasının web sitesini yapacağım ancak satış değil daha çok portfolyo gibi olacak. Hakkımızda, iletişim gibi klasik alanlar ve ürün galerisi şeklinde. Şık ve kendini gösteren bir temaya ihtiyacım var. O yüzden bu iki tema üzerinden ya da benzer temalar üzerinden yürümem gerekiyor.
  5. L

Töbel ve Lucent isimli temalara bakacağım.
  6. L

Anladım. Peki nasıl bir çözüm önerirsiniz? Dökümantasyona bakmak dışında bir alternatifim kalmıyor sanırım. Satın alıp beğenmezsem iade süreci için vaktim yok.
  7. L

Merhaba. Yapacağım web sitesi için 80$ 'lık bir tema beğendim. Bu temayı warez olarak yükleyip biraz kurcalamak, daha sonra ihtiyacımı karşılarsa satın almak istiyorum. Nasıl güvenli bir şekilde bu işlemi yapabilirim ?
  8. L

SSD Oyun akıcılığına etki eder mi?

Oyun akıcılığına etki eder. Örneğin cyberpunk 2077 yi hdd ye yüklendiğinde şehirde ne npc ne araba ne bir şey bulabiliyorsun hatta arabayla giderken boşluğa düştüğümü biliyorum. Binaların kaplaması da yok çünkü yüklenmiyor. Ama ssd de böyle bir sorun yok. Ssd hızına göre oyun haritası yükleniyor
  9. L

MLD M300 1 TB ALINIR MI?

Benim anlamadığım bunun normal fiyatı 1400 TL, MLD 300 ün fiyatı 2700 TL. Bu fiyat farkı nerden geliyor gereksiz pahalı değil mi? Çokta bi özellik farkı kağıt üstünde var ama reelde yok gibi
  10. L

MLD M300 1 TB ALINIR MI?

Evet ben de bu tarz yorumları çok gördüm. Fiyat çok iyi ama hızı yazıldığı gibi değil
  11. L

MLD M300 1 TB ALINIR MI?

Birkaç site gezdim öyle bir veri göremedim var ya da yok diyemiyorum
  12. L

MLD M300 1 TB ALINIR MI?

1100 TL Donanım Arşivi özel indirimde. Alınır mı sizce? Hız verilerini yazılandan farklı ölçen çok kişi gördüm. (3300-3100 mb olduğu yazıyor)
  13. L

ECO Mod Araca Zarar Verir Mi?

Selamlar. Aracı sürekli ECO modda kullanmak araca zarar verir mi ?
  14. L

Aimlab İşe yarar Mı (Valorant)

R6 oynamadan önce 5 10 dk giriyordum aime katkısı oluyor bence
  15. L

Öneri Kesintisiz güç kaynağı önerisi (UPS)

Yaşadığım bölgede zaman zaman elektrik kesintileri oluyor ve bende bilgisayarı bu kesintilerden korumak istiyorum. Ekran kartım Asus TUF 3060, işlemci 12400f, RAM Xpc 2x8 3200mhz, anakart Asus b610m-d. Ups almayı düşünüyorum. Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bütçe veremiyorum ancak...
  16. L

Ekran kartı için destek aparatı

Asus tuf gaming 3060 ekran kartı aldım 3 fanlı. Kart montajını düzgünce yaptım ve kartın sabit olmayan ucunun hafif yere doğru eğildiğini gördüm. Destek gerekli midir ? Endişelenmeli miyim ? 1662573853 Bu arada anakartım asus h610m d
  17. L

550w power supply yeter mi ?

Full asus bir hazır sistem aldım ve içinde bahsettiğim parcalar dışında tuf gaming 550w psu vardı. 1662417011 Fikirleriniz için teşekkürler umarım bir sorun çıkarmaz
  18. L

Peki 550w yetiyor ise 650w almanın avantajı nedir 1662416667 Kesinlikle bende bunu merak ediyorum
  19. L

İ5 12400f ve asus tuf 3060 olan sisteme 550w psu yeterli olur mu ? Bildiğim kadarıyla 12400f 65w, 3060 170w tüketiyor. Yani bu hesaba göre 550w hayli hayli yetiyor.
  20. L

3060'LI BU SİSTEM ALINIR MI ACİL?

Fiyatlardan dolayı mı yoksa siteyle alakalı kötü bir durum mu yaşadınız?
Geri