Oyunu nasıl oynadığına bağlı youtube da tam videolari vardır saat olarak yazar ordan bakabilirsin. 2 oyunda çok ek görev veya hikaye dışı öge fazla olmadığından uzun süre oynanış sağlamaz sonuçta FPS oyunu
2 side bethesda nın oyunu ama Wolfenstein'in çok köklü bir geçmişi var ve oyunun akıcılığı konusunda daha sürükleyici diyebiliriz.Deathloop çok büyük beklentiyle gelip güzel sonuçlar ortaya çıkaramayan bir oyun oldu.
İki pc de 6700xt bir pc de 6600xt var hiçbir yazılım sorunu yok 2 yildir kullaniyoruz ailecek, yazılım sorunu cin efsanesi gibi bişi tek tük oda her teknolojik alette trk tük cikiyor
Dünya meselesi yapmaya gerek yok çokda önemsenecek bir konu değil millet birşeylerden bahaneler üretmeye gidiyor.Bu ülkede depremden sonra lig iptal edilmedi çok konuşmaya gerek yok bence ?
Bende bundan 2tane var birini kendime birini eşime almıştım memnunum ideal.İşyerine giderken veya kısa mesafe biryerlere giderken alıp içilebilir bir ürün. Ben geçenlerde indirim olmuştu 780 e filan almıştım memnunum
teşekkürler cevabın için peki
https://www.pazarama.com/msi-katana-15-b13vgk-1874xtr-i7-13620h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4070-156-full-hd-gaming-laptop-p-B13VGK-1874XTR...
Arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun,Arkadaşım laptop alacakmış 2 ürün arasında kaldı.Bende sizlere sorayım dedim,2 si arasında hangisi veyahut 50-55k arasında daha güzeli var mı ?. Laptop alınış amacı oyun.
1...