Arama sonuçları: *

1. T

1000-1500 TL oyun için mouse önerisi (güncel)

Merhabalar, 1000-1500 TL bütçem var, oyun için kablolu mouse önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. Artı olarak sizce oyun oynarken kablosuz mouse ön yargısı 2025'te hala geçerli mi?
  2. T

Çözüldü✓ Laptopu yeni aldım ve ses açılmıyor.

Hocam çok teşekkürler onlarıda denedim ama olmamıştı. Ama çok şükür sorun çözüldü, tam olarak nasıl bende bilmiyorum 50 kere sorun gidericileri denedim, sürücüleri yükledim (manuel-oto her türlü denedim) sildim cihazı kaldırdım yeniden algılattım vs ama bir türlü olmadı. En sonunda driver...
  3. T

denedim yine olmadı maalesef :((
  4. T

Maalesef denedim hocam denedim ama önce biyerde silmem falan mı gerekiyor anlamadım. 1726508011 Onuda denedim gözükmüyor maalesef.
  5. T

Hocam hepsini denedim olmadı valla anlamadım. Lenovo sitesinden ayrı şekilde de yükledim.
  6. T

Selamlar laptopu bu gün aldım ve ses açılmıyor. Driver boosterdan vs kontrol ediyorum ama güncellenmemiş sürücü yok. Ama aygıt yöneticisinde böyle gibi gösteriyor. Ses kısmında da böyle Cihaz: IdeaPad Slim 3 15IAH8
  7. T

autocad için bu laptop yeterli midir

Selamlar okul için laptop arıyorum. (autocad vs kullanacağız) Bu pc autocad'de vs uygun mudur sizce 2.el uyguna buldum https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/flex-series/flex-5-14alc05/82hu
  8. T

Çözüldü✓ Orman Endüstrisi Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar sizce Orman Endüstrisi Mühendisliği için laptop lazım mı? Lazımsa işimi görebilecek f/p laptop önerebilir misiniz? İşimi görecek en ucuz çok iyi olur :(
  9. T

rampage SMX-R47 X-JAMMER macro programı sorun

Selam başlıkta söylediğim modelin yazılımını yükledim ve ~ işareti için macro yapmak istiyorum. ~ işareti normalde Alt GR + ü + space yapınca oluyor ama macro programında bunları art arda yaptığımda ü yazıp boşluk bırakıyor sadece. ~ işaretini macroya nasıl ekleyebilirim?
  10. T

Minecraft için mouse önerisi (PvP oynamıyorum)

hocam hiç inclemeden göz kırpmadan aldım direkt donanım arşiv kitlesine güvenim tam bu konularda whwjdkwkkd 1706810438 sanada teşekkürler kral çoktan aldım öbür arkadaşın attığını eyvallah ikinize de
  11. T

Güvenilir düşük sistemli minecraft launcher önerisi

sklauncher bro hem hızlı hem sade hem kolay kullanım virüssüz 0 sıkıntı ister preli gir ister crack kendimde kullanıyorum kesinlikle öneririm https://skmedix.pl/
  12. T

Minecraft 1.21 çıkmadı mı ?

1.21 daha çıkmadı hocam deneme sürümlerine (snapshot) bak onlar 1.21 in deneme sürümleri ama onlarla survival vs oynamanı tavsiye etmem dünyan gidebilir en iyisi tam sürümünün çıkmasını beklemek. mojangta çalışan birinin twitter hesabını buraya bırakıyorum her hafta gelen güncellemelerin...
  13. T

Minecraft hakkında bir soru

hocam ayarlarsan korsan ayarını açmanız gerekiyor, bu ayar açıkken skinlerin gözükmesini istiyorsan sunucunun ana sayfasında vanilla yazıyor altında sürüm falan yazıyor o vanillanın yanında değiştirme tuşu var ona basıp (bunları yapmadan önce dünyalar kısmından worldun yanındaki indir tuşuna...
  14. T

eyvallah kral teşekkürler öneri için
  15. T

Selamlar, minecraftta genelde komutlarla uğraşan harita/datapack vs yapan biriyim. Bu yüzden fazla iyi bir şeye gerek yok f/p olsun yeter https://ty.gl/goilpx7c1k Örneğin bu iyi midir? Alınır mı?
  16. T

Alcatel a3 sıfırlamadan deseni kırma

Arkadaşlar selam eski bir tabletimi buldum (buradan bakabilirsiniz detaylarına) ama şifresini (desen) hatırlamıyorum içinde manevi değeri olan fotoğraflar var lütfen yardımcı olur musunuz sıfırlamadan desenini nasıl açabilirim.
  17. T

8k ya toplama oyun bilgisayarı öneri

çok teşekkürler 🙏
  18. T

2.elden de olur
  19. T

agalar güzel bir oyun bilgisayarı toplayalım diyoz arkadaşa bütçe 8k hazır sistemde olur
  20. T

7k ya alınır mı bu sistem iyi mi

https://www.incehesap.com/fenix-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48734/?hsu=34210%2C34211%2C34212%2C34213%2C34214%2C34215 agalar sistem iyi mi? alınır mı bu fiyata
Geri