Arama sonuçları: *

• Users: Emrez
  • Order by date
  1. E

Numpadsiz klavye kullanmak

Yeni bir mekanik klavye alıcam , numpadi yok , daha önceden böyle bir klavye kullanmadım. Klavyede numpad olmaması çok büyük bir eksiklik mi yani beni bir çok işten alıkoymaz değilmi sonuçta 7/24 oyun oynamıcam , cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
  2. E

Türkçe anlamı olan nick önerir misiniz ?

lan niye dalga geçiyorsun tuhaf insan jfsvgnbsfdjvn
  3. E

Türkçe anlamı olan nick önerir misiniz ?

Arkadaşlar 3-4 aydır kendime kalıcı bir nick bulamadım , bana anlamı olan güzel bir türkçe nick söylermisiniz , önerdiğiniz yada kendi bulduğum türkçe nicki farklı dillere çevirip bir kaç değişiklik yapıp bir nick bulucam , umarım :) şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  4. E

Nick bulamıyorum , nick tavsiyeleri

annem arada sırada beni puf puf diye sever , biraz şişko olduğum için :) Puffem nasıl ?
  5. E

Nick bulamıyorum , nick tavsiyeleri

Arkadaşlar , yaklaşık 3-4 aydır ara ara kendime kalıcı bir nick arıyorum ama asla bulamıyorum , googlede aratınca zaten hep veled nickleri komik komik ve aşırı klişe , nick bulma sitelerinde arıyorum orda da anlamı belli olmayan bir sürü nick , ama artık sabrım taştı anlamlı anlamsız sadece...
  6. E

Twitch yayını için kaç upload gerekiyor ?

ben zatn bu hızla deneme yayını açtım en iyi ayarları yaptım 2-3 gün araştırdım ama hayır ne yaparsan yap yinede dropsuz bir yayın olmuyor 720p 60 fps açtım bu hızla ama 6-7 saniyede bir drop giriyordu yayına her neyse , demek ki 5 upload hızıyla 720p 60 fps 3000-3500 bit bir yayın açabilirim...
  7. E

720p 60 fps açar öyle mi ?
  8. E

Selamlar , upload hızım 1.9 , nedense şimdi 2.0 olarak gösterdi :) her neyse internetimin upload hızını ekstra para ödeyip 5 upload olanına yükselticem , acaba bu mbps ile twitch de kaç çözünürlüklerde kaç fps valorant yayını açarım ? Cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkürler :)
  9. E

Webcam önerir misiniz

elini çekmek için webcam almanı önermem :)
  10. E

Webcam önerir misiniz

hangi interneti kullanıyorsunuz , ve mümkünse fiyatını öğrenebilirmiyim kullandığınız tarifenin , bende internetimi değiştiricem ya da yükselticem de :)
  11. E

Webcam önerir misiniz

benim de bir sorum olucaktı müsadenizle , internet upload hızınız kaç ? yani twitch de kaç upload ile yayın açıyorsunuz ?
  12. E

Webcam önerir misiniz

o zaman logitech al , başlangıç için güzel bir webcam olur , birdeeee tam olarak ne tür yayınlar açıcaksın :) Valorant felan mı , yani takip ederim diye dedim :)
  13. E

Webcam önerir misiniz

webcamı tam olarak ne için kullanacaksınız ? 1644669298 eğer ki youtube için , yayıncılık için kullanacaksan kesinlikle logitech al 720p olması bir eksiklik değil merak etme zaten everest 1080p ama 720 gibi çekiyor , ayrıca logitech webcamlerin lensleri çok kaliteli tecrübeyle sabit senin...
  14. E

Windows dilini ingilizce yapma

teşekkür ederim
  15. E

Windows dilini ingilizce yapma

Arkadaşlar selam , ben yakın zamanda bilgisayarıma format atıcam fakat şöyle bir şey var , windowsu ingilizce olarak kurucam ancak konumumun (Türkiye) klavye düzenimin felan değişmesini istemiyorum Q klavye kalsın istiyorum yani sadece ingilizce olsun , başka ayarlara dokunur mu ? bir de ben...
  16. E

Webcam önerir misiniz

https://www.cimri.com/web-kameralari/en-ucuz-everest-sc-hd03-1080p-full-hd-pc-kamera-fiyatlari,561211944 f/p ürünü yarı yolda bırakmaz , uzunca bir süre kullanırsın , tabi gönül isterdi Logitech C922 Pro Stream Webcam lere sahip olalım ammavelakin türkiyedeyiz kardeş türkiyede :)
  17. E

Mekanik Klavye Önerisi

f/p olucak , 350 tl ye zaten mükemmel bi mekanik klavye bulmak imkansız , iyisi dediklerimiz 700-800 hatta 1000 tl üzeri
  18. E

Mekanik Klavye Önerisi

https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-red-switch-88-tuslu-compact-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000TEAUS bu iyi midir? numpadinin olmaması sorun değil ayrıca red switch de alınır mı ?
  19. E

Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar red switch , 300-350 tl civarında bir mekanik klavye önerir misiniz? ? Birde blue switch ile red switch arasında nasıl bi fark vardır ? Şayet 300-350 tl fiyatlarında red switch mekanik klavye yoksa blue ile farkı nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)
  20. E

Mekanik Klavye Önerisi

250-300 civarı
Geri