Arama sonuçları: *

1. EarNest

İpad Air Apple Kimliği Sorunu

Uzun suredir kulanmadıgım bi ipadim vardı bozuktu calıstırdım acıldı icloudu yoktu yeni olusturayım dedi ve böyle bir hata verdi... bu sorunu nasıl çözerim ve neden böyle
  2. EarNest

Fotoğraf gösterebilen galerisi olan bildiginiz bir akıllı saat varmı (650-700tl)

Sınavlar icin alacagımız herkes anlamıstır zaten varsa bildiginiz link veya adını yazarsanız güzel olur simdiden teşekkürler UCUZ OLURSA GÜZEL OLUR
  3. EarNest

İnternetim Var Ancak Google'da Yok

pc
  4. EarNest

İnternetim Var Ancak Google'da Yok

Dunden beridir internetim var ancak google girince siteye ulaşılamıyor diyor ve YouTube de ki videolarin kapagi gri ekran oluyor kafayi yicem her yolu denedim olmadj acil yardim
  5. EarNest

hoi4 orj satın aldım doktorin sorunu

Heeee ulan sagol
  6. EarNest

Hoi4 anlayamadıgım sorun

cok sagol halletim
  7. EarNest

hoi4 orj satın aldım doktorin sorunu

arkadalar crakli hoi4 oynuyordum orj aldım orjda doktorinler acık degil neden öyle ve nasıl düzelticem
  8. EarNest

Hoi4 anlayamadıgım sorun

hmm tamam sagol
  9. EarNest

Hoi4 anlayamadıgım sorun

arkadaslar hoi4ü normalde crakli oynuyordum indirime girdi gcen 15tlye aldım crakli oynarka oyun başı hava dokotirini ajan vs acıktı ce türkiyenin basında atatürk vardı [1936] ama orjinal versiyonda onlar yok ismet inonü vs var nasıl düzelticem ayrica tankların fotoları gözükmüyor
  10. EarNest

Yardım Sabit 60 fps sorunu ?

beyler r6 orta-yüksek ayarlarda 70-55 arası fps alıyorum ancak unturned lol gibilerde sabit 60fps oluyor nedeni nedir
  11. EarNest

Ekran Kartım gtx960m ama dxdiagdan baktığımda ıntel hd grafik530 lütfen yardım!

az önce rainbow da da denedim arayüzde 300fps oyunda en düşük ayarda bile 20
  12. EarNest

Lol valo da denedim 140 üstü suan r6 indiriyom bakicam onada sorun ettigim su acaba gtx960 olarak gozukse daha iyi mi performans alicam
  13. EarNest

Laptopumda gtx960m ve i76600hq var modeli,MSI pe70 dxdiagdan ve ve baska yerlere baktıgımda grafik kartı olarak intel hd grafik530 gözüküyor bunu nasıl düzelirim düzeltirsem daha yüksek fps vs olurmu acil yazarsanız sevinirim.
Top Bottom