Arama sonuçları: *

1. S

PC ve Yazılım müh hangisinde daha kolay meslek bulunur ve üni önerisi.

Yazıl mühendisliğini bilgisayar mühendisliğinin altdalı gibi düşüne bilirsin. Zaten bilgisayar mühendisliği puanı daha yüksek. Odtü, boğaziçi gibi üniversitelerw girersen işsiz kalma ihtimalin yok denilebilir.
  2. S

F1 tv smart tv ye nasıl bağlanır?

Arkadaşlar akıllı televizyona f1 tv hesabımı bağlamak istiyorum nasıl yapabilirim?
  3. S

Bildiğiniz S sport plus üyelik indirim kodu var mı?

Arkadaşlar bildiğiniz indirim kodu var mı? Malum f1 sezonu başladı. 1647718281 Up up
  4. S

EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Eğer işsiz kalmak istemiyorum diyorsan en kötü 50k yapman lazım. Eğer daha okulu bitirmeden Aselsan, tübitak vs. Gibi sağlam şirketlerden iş teklifi alayım diyorsan. 5k yapman gerekiyor.
  5. S

Fiziğimi nasıl geliştiririm

Hocam itme ayt konusu
  6. S

İdeal Su mu Berrak Su mu?

Saf suyun insan vücuduna hiçbir yararı yok. Sadece boğazını ıslatmış olursun.
  7. S

F/p kulak üstü/altı kulaklık önerisi

Dışarda kullanmak için f/p Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?
  8. S

Steam aile erişimi hakkında

Oynarısın. Eğer arkadaşın aynı oyuna girerse seni oyundan atar.
  9. S

ELEKTRİKLİ BİSİKLET SETİ

Haklısın, düşünememiştim.
  10. S

ELEKTRİKLİ BİSİKLET SETİ

O zaman neden benzin fiyatını sebep göstermiş anlayamadım.
  11. S

ELEKTRİKLİ BİSİKLET SETİ

Bisikletin benzile mi çalışıyor da elektrikliye çeviriyorsun
  12. S

► Son Dakika ! Akaryakıta 4. Okkalı Zam ! Benzin 20, Motorin ise 21 TL oldu.

Hocam 20 yaşındasın diyorsunuzda sizde bizi almanyayla, amerikayla kıyaslıyorsunuz. Kıyasladığınız almanya 2. Dünya savaşında 3 günde suyla çalışan motor yaptırlar. Savaş sırasında yahudileri ölümüne çalıştırdılar. Savaşı kaybettiler kendi halkını toplama kamplarında çalıştırdılar. Adamlar bizim...
  13. S

Birim fiyatçılar çıktı yine ortaya. Sen ekonominin “E” sini dahi anlamıyorsun.
  14. S

Adam petrolün varili 130 dolar oldu demiş sen diyorsun ki 2023… benzinin yükselmesinin hükümetle alakası yok. Şu anki yükseliş küresel bir durum.
  15. S

ailem açık öğretimi reddediyor

Üniversite düşünmüyorsan geç. Fakat ciddi bir şekilde üniversiteye çalışcam ,kazanıcam diyorsan günde 2 saat kurtarmaz. Üstelik normalde çalışmayan biriysen açığa geçince hiç çalışmazsın.
  16. S

İtopya Mağazalarında Son Durum Nedir?

Neden bu kadar kuyruk var?
  17. S

ICRYPEX güvenilir mi?

Uzatılmış 1646456777 Ne değmez anlayamadım?
  18. S

ICRYPEX güvenilir mi?

Arkadaşlar yeni ğyelere özel 30 liralık btc veriyormuş. Uygulama güvenilir mi? Aranızda öncden de kullanan var mı?
  19. S

dostlar steam ets indirimi ile ilgili sorum var

Promods oynamak için hepsi şart mı demek istedim.
  20. S

dostlar steam ets indirimi ile ilgili sorum var

Bütün dlc ler şart mı?
Top Bottom