Arama sonuçları: *

1. D

Yeni 16 plus ımın kullanılmıyorken 4 saatte yüzde 3 şarj kaybetmesi normal mi ?

Bu sadece Iphone 16 lar için mi geçerli yoksa 18 e güncelleyen tüm Iphone lar için mi ? Eğer 16 ya özel bi problemse batarya yı çok etkiler mi çok geç değilken geri iade etmeli miyim yoksa kısa sürede çözülür mü ?
  2. D

Yeni 16 plus ımın kullanılmıyorken 4 saatte yüzde 3 şarj kaybetmesi normal mi ?

Iphone 16 plus aldım bu gün elime ulaştı. Açtım şunu bunu yaptım bir şeyler indirdim vesaire ve 85 şarjda telefonun ekranını kapattım. İnternet tam kapalıydı, bluetooth bağlı değildi, hiçbir uygulama açık değildi. 4 saat sonra baktığımda telefonun şarjı 85 den 82 ye düşmüş. Bu normal midir ...
  3. D

Beyaz TeleSiyah ile Beyaz arasından hangi renk telefon almak daha iyidir ?

Siyah ile Beyaz arasından hangi renk telefon almak daha iyidir ? Hangi renk telefonu birazcık bile olsun daha serin tutar ? Önce Beyaz düşündüm güya küçük sınıflar fen dersi beyaz güneş ışığını yansıtır dimi ? Ama sonra düşündüm ki telefonu kılıfla kullanıcam zaten yani bu o kadar da fark etmez...
  4. D

Iphone 16 plus ile 15 pro max arasından hangisi alınmalı ?

Şimdi biliyorum bu kulağa çok salakça bi soru gibi geliyor tabi ki pro max diyeceksiniz ve yüksek ihtimal haklısınız da. Ama ''neden'' kısmından tam olarak emin olamadığım için sormak istiyorum. Telefondan beklentim, pil, iyi performans ve en önemlisi beni uzun süre iyi idare etmesi öyle kolay...
  5. D

IPhone 16da kronik sorun var mı? Ve Hepsiburada ile Trendyoldan hangisi daha iyi

Bi de normal modellerle pro modelleri arasından insanların sadece pro alın demesinin sebebi sadece 120 hz mi ? Başka sebepler vesaire var mı ? Neden illa sadece pro ?
  6. D

IPhone 16da kronik sorun var mı? Ve Hepsiburada ile Trendyoldan hangisi daha iyi

Iphone da yavaşlama mı oluyor ? Iphone tercih etme sebebim daha güvenli ve virus girmesi zor olduğunu düşünüyorum. Telefonu uzun ömürlü kullanmak istediğim için uzun vadede daha güvenli kalır ve daha zor eskir diye düşündüm. 5,5 sene Iphone 6s kullandım pili bayağı bi leşti yalan yok (o yüzden...
  7. D

iPhone 16 Plus almayı düşünüyorum. Almama engel olur diyebileceğiniz kronik problemleri ısınma sorunu vesaire mevcut mu? Beni uzun süre öyle virus ya da yavaşlama ya da ağır performans kaybı olmaksızın iyi idare eder mi? 60Hz'yi umursamıyorum ya da kamera ile işim yok. Bir de Hepsiburada ile...
  8. D

Iphone15lerin ısınma ve kırılganlık sorunu pro lara mı özel normallerde var mı?

Iphone 15 plus almayı düşünüyordum (60 hz umurumda değil onunla gelmeyin) ama kuzenim Iphone 15 pro su olan bir arkadaşından Iphone 15 lerde ısınma sorunu olduğunu ve yeni yapım malzemesi nedeni ile kolay kırıldıklarını duyduğunu söyledi. Sonra da ısınma sorununun IOS 18 ile geçtiğini duyduğunu...
  9. D

Iphone15 plus beni uzun idare eder mi? Kronik sorunları, fazla ısınması var mı?

Ne videoya baksam Plus ın bataryası Pro ya göre çok daha iyi. Olay o değil me zaten, Plus normal Iphone 15 ama bataryası daha iyi, Pro daha gelişmiş bi telefon ama batarya konusunda o kadar da üstün değil 15 e göre, Pro max ise Pro nun plus ı gibi bataryası daha iyi ama üstüne daha da iyi. Diğer...
  10. D

Pro maxlere param yetmez Pro modelinde de pil az kaçar diye Plus düşündüm. Performans, uzun süre iyi dayanması ve pil en önemli şeyler. Kamera şudur budur anlamsız benim için ve 60hz rahatsız etmiyor. Ha Pro nun çok çok daha üstün başka yanları varsa bilgilendirirseniz sevinirim
  11. D

Yeni bir Iphone almayı düşünüyorum, bütçem Iphone 15 plus a kadar yetiyor. Ama kuzenimden falan vesaire duyduğuma göre Iphone 15 de fazla ısınma sorunları varmış (ama son zamanlarda güncelleme ile çözdüler dedi ama bilmiyorum içinde termal olarak yetersizlik mi var soğutma konusunda) bi de yeni...
  12. D

Yardım Iphone 11 alınır mı ? 10bin lira bandında telefon olarak en uygun hangisi olur ?

Annemle beraber ikimizde 10 bin lira civarları telefon alacağız. Annem kendisine Iphone 11 düşünüyor sizce bende aynısını almalı mıyım ? Telefonun kamerasını önemsemiyorum kamera kullanmıyorum. Öte yandan Telefonu günlük kullanım olarak oldukça sık kullanıyorum yani pil ve performans açısından...
Top Bottom