Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Apple Watch 10 Alınır mı?

Bu tarz ürünlere ilk başta heves edilip alınıyor ama aradan 1 ay geçtikten sonra hiçbir özelligini kullnmamaya başlıyorsun ve düz bir saatten farkı kalmıyor , apple watch kalitelidir fakat rakiplerine göre pil performansı kötü 1 pili ortalama olarak 1.5 gün götürü yani günlük şarja takman...
  2. 'SteeL

BİLGİSAYAR BAŞINDA EN ÇOK YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ ÜRÜNLER YİYECEKLER NELER

Sabahları Nohut dürümü + çay akşam çay veya kola
  3. 'SteeL

Termos önerisi 0.5 L veya daha küçük

Ben bu termosu uzun süredir kullanıyorum çok memnunum fiyatıda gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim https://www.decathlon.com.tr/p/paslanmaz-celik-termos-0-4-litre-mavi/_/R-p-109005?mc=8734555
  4. 'SteeL

❌İndirim Bitti! Paribu Cineverse 400TL bakiye

Kopyala yapıştır yapıyorum ama hata veriyor sanırım sistemsel bir sorun var ve büyük ihtimalle çözülmez
  5. 'SteeL

Oraya giriyorum kodum ama hata veriyor ;Üye kart numarası bilgisi bulunamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. böyle bir hata alıyorum
  6. 'SteeL

Kodu aldım ama paribu cineverste kodu nereye girecegiz
  7. 'SteeL

🔥İndirim VOLTA VSX 24.990 TL (Ehliyetsiz Kullanılabiliyor)

Suriyelilerin milli motoru
  8. 'SteeL

14t mı poco x6 pro mu ?

Senin telefonuna atılan imei numarasını başka telefona atarlarsa patlar ama düzgün biryere yaptırınca veya evde eski telefonun varsa onun imei numarasını attırırsan ömürlük olur , 2020 yılında redmi note 9 proya attmıştım 5 yıldır sorunsuz kullanılıyor
  9. 'SteeL

🔥İndirim 24'Lü Tornavida seti 75 TL ( Temu )

Bundan ben almıştım ufat tefek iş görüyor ama uçları çok kalitesiz birkaçdefa kullandıktan sonra yalama oluyor veya sert vidalaraı açarken dayanmıyor
  10. 'SteeL

14t mı poco x6 pro mu ?

Hocam yıllardır yurtdışı telefon kullanıyorum sadece 1 defaya mahsus imei atılıyor ve normal yurtiçi telefon gibi kullanıyorsun bir farkı yok sadece garantisi olmuyor
  11. 'SteeL

14t mı poco x6 pro mu ?

Ben olsam kamera ve kasa kalitesinden ve yazılımından dolayı 14t yi alırdım
  12. 'SteeL

🔥İndirim Old Spice Captain Erkek İçin Terleme Önleyici Jel Deodorant 70 ml 129₺

https://www.amazon.com.tr/Old-Spice-Rockstar-Erkekler-Deodorant/dp/B0976XP2GH?ref_=ast_sto_dp rockstarıda öneririm kokusu çok iyi
  13. 'SteeL

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

Hocam hiç sıkıntı etmeyin klasik imei atıyorlar sorun olmuyor
  14. 'SteeL

Çok rahat idare eder hiç düşünmeden alabilirsiniz her yönüyle 11den çok üstün
  15. 'SteeL

İmei konusunda kesinlikle sorun yaşamassın bir kere atıldıktan sonra ömürlük oluyor, hız konusunda ise çag atlarsın iphone 11in ekranı berbat hem kalite açısından hem de hız açısından , işlemci olarakda 11e göre çok büyük farklar var benim görüşüm kesinlikle geçilir
  16. 'SteeL

Öneri 20K Civarı ve Altında Telefon Önerisi

hala açılabiliyor yurtdışı xiaomi kullanan çok büyük bir kesim var ve imei atmak için botloader kilidi açılıyor
  17. 'SteeL

Botloader kilidi çok kolay açılıyor ayrıca sonradan yazılım yğklemek isterseniz şuan xiaomi en uygun olanı internette çok fazla destek saglayıcı dökümanlar var
  18. 'SteeL

Bu fiyata rakipsiz Yurdışı Xiomi 14T Pro
  19. 'SteeL

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 3324 TL

fiyatı şuan güzel ama yıl olmuş 2025 ama hala ekran kasa oranı berbat bir saat, beni çok rahatsız eden bir durum bundan dolayı kesinlikle tercih etmem
  20. 'SteeL

Spora Yeni Başlayacagım Tavsiyeleriniz Alayım

Bu sene YKS oldugu için saat 00.00-01.00 arası gitmeyi düşünüyorum dengeli beslenme derken tam olarak nasıl ?
Top Bottom