Arama sonuçları: *

1. P

Bu Sistema Kasa Ve Psu Önerisi?

dostum Msi Mag forge 100 R ile 100M arasında sadece rgb farkı var sanırım ben 100m almayı düşünüyorum psu ikisinede uyar sanırım
  2. P

Bu Sistema Kasa Ve Psu Önerisi?

İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x Anakart: Msi Mag B550 Tomahawk Ram: Crucial Ballistix 1x16 gb 3600mhz ram Ekran Kartı: Sapphire Nitro Rx 580 4 Gb Bu sisteme Msi Mag Forge 100M kasa düşünüyorum başka kasa varsa önerilerinize açığım Kaç Watt psu almalıyım ve Psuda hangi markayı tercih etmeliyim...
  3. P

Topladığım Pc nasıl önerilerinize açığım

dostum ekran kartı ve işlemci elimde aldığım şeyler yani anakart ve ram önerisi yapabilirsen bunların üstüne daha iyi olur
  4. P

yani dostum bütçem o kadar fazla değil elimde sadece rx580 ekran kartım vardı onun üstüne pc toplamaya çalışıyorum
  5. P

4200 gibi bi fiyata 24 ay garantili bi ürün aldım
  6. P

Yani ryzen 5 3600 almayı düşündüm aralarında 600 tl fark vardı o yüzden dolayı 5600x daha mantıklı geldi
  7. P

Anakart: Msi Mag b550 tomahawk Ekran kartı: Sapphire rx 580 nitro 4 gb İşlemci: Amd Ryzen 5 5600x Ram: Crucial Ballistix 2x8 gb 3600mhz ram kalan parçalara önerilerinize açığım. Şu an ekran kartı ve işlemci elimde. RAM ve anakart almadım bu parçalar birbilerine uyumlu mudur? Başka parça...
  8. P

Arkadaşlar Bu Anakartlarda kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz

b550 a pro atx bi anakart ama işte kararsız kaldım
  9. P

Arkadaşlar Bu Anakartlarda kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar 3-4 gün önce eski sistemimi yenilemek için ryzen 5 5600x sipariş ettim şuan elimde sadece ryzen 5 5600x ve rx 580 4gb ekran kartı var bunun için...
Geri