Arama sonuçları: *

1. N

Sıfır Laptop Kutusu Nasıl Olmalı?

Her markaya özgü şeyler dışında belli bir ambalaj gibi bir şey var mı peki biliyor musun?
  2. N

Sıfır Laptop Kutusu Nasıl Olmalı?

Laptop kutusunun hiç açılmamış, sıfır olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
  3. N

Laptop hakkındaki görüşleriniz

Aciliyeti yok aslında. Sen de yazmışsın ya o modelde ısınma problemi var falan diye Asus'tan ondan dolayı çekindim açıkçası ama sence Asus'u almak mantıklı mı yoksa başka fırsat mı bekleyeyim?
  4. N

Hem ekranın inçi azalacak hem depolama alanı hem de duyduğum kadarıyla intel işlemciler nvidia ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışıyormuş. Sizce değer mi yine de Asus almaya?
  5. N

Siz de kullanıyor musunuz yoksa biliyor musunuz?
  6. N

Monster hakkında duyduklarımdan dolayı çok yanaşmak istemiyorum bu markaya ama siz ne dersiniz?
  7. N

Açıkçası bunların arasından sadece Asus ROG Strix G513QM-HN086 modeli mantıklı geldi fakat çok bilgim yok bilgisayarlar konusunda ondan emin olamadım. Benim attığımın yerine bunları önermenin sebebini de açıklayabilir misin? Çünkü dediğim gibi pek bilgili değilim bu konularda.
  8. N

Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? https://www.n11.com/urun/hp-victus-4h0x7ea-i7-11800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx3060-144-hz-161-w10h-fhd-dizustu-bilgisayar-2308493
Top Bottom