Arama sonuçları: *

1. E

7500 TL Laptop Önerisi

Ips olsaydı da bu sefer bu fiyata satılamazdı hocam :)
  2. E

7500 TL Laptop Önerisi

Dahili gpu şu ile birlikte i3 ten daha iyi gibi hocam sagolun teşekkürler...
  3. E

7500 TL Laptop Önerisi

@Perfectshot06 Hocam sen ne dersin ? 1671207687 İslemci 1 nesil daha eski ona rağmen daha mi iyi olur dersin hocam ?
  4. E

7500 TL Laptop Önerisi

Hımmm,linkteki ürün nasıl hocam ? Internette girmek excel,power point çalıştırmak için yetersiz mi ?
  5. E

7500 TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçem 5000 idi 7500 yaptim aklımda şu bilgisayar var sizler ne önerirsiniz? Öğrenciyim daha çok internet ve office programları için. https://www.amazon.com.tr/Lenovo-I3-1115G4-Integrated-Graphics-82H801ACTX/dp/B0BDF8CSDD?th=1&psc=1 1671199400 Up
  6. E

Lenovo idepad 1 n4120 nasıl ?

Yanı hocam oyun falan oynamak için kasa toplayacağım bunu okula götürüp office programlarıyla uğraşacağım internette gezineceğim bunları kasmadan yaparsa tamamdır.
  7. E

Lenovo idepad 1 n4120 nasıl ?

Arkadaşlar selamlar ders için(internette araştırma,word,excel,powerpoint,youtube vs. İçin kullanılacak)Bir laptop arıyorum ucuz bir şey olsun istiyorum.Oyun oynamak için ayriyeten kasa toplayacağım. Aklımda lenovo idepad 1 var Celeron n4120 işlemcili...
  8. E

Bu fiyata bu bilgisayar alınır mı ?

Piyasa önceden 25 puanı fiyatlamisti hocam beklenen bir şeydi zaten o yüzden çok bir yukarı hareket görmeyiz dolar/tl de 1647455135 Bende kararsız kaldim hocam lenovo indirime girerse onu alacağım inşallah
  9. E

Indirimi yazacaktim onderim yazilmis duzelttim hocam dolarda düşüş beklentim olduğu için öyle yazdınız sanırım Dolarda ana yön yukarı ama savaş biterse kısa süreli bir düşüş görebiliriz diye düşünüyorum
  10. E

İndirimi beklemeye devam hocam o zaman Savaş biterse dolarda ufak bir düşüş bekliyorum şöyle 13.80 gibi olursa bir indirim de gelir zannımca
  11. E

Bahsettiğim dell laptop ve şu linkteki laptop hocam...
  12. E

Bir darboğaz yapar mı hocam ? 1647454062 Peki kritik soru geliyor aradaki fiyat farkına değer mi ?
  13. E

500 tl bir zam geldi hocam.
  14. E

Hocam öyle bir şey istiyorum ki akşam eve geleyim oyun oynayayım sabah üniversiteye gotureyim amacım bu şekilde yani Fakat oyun oynamak için almayacaksanız almayın demissiniz nedenini öğrenebilir miyim ? 1647452793 Soğutma bir hayli önemli hocam aslında aklımda lenovo rtx 3050 ti var fakat onun...
  15. E

Arkadaşlar merhabalar aşşağıda özellikleri yazan bilgisayar bu fiyata alınır mı sizce ? Aklımda bir kaç soru daha var kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Soğutması nasıldır ? Pili 3-4 saat götürür mü ? (Mail okuma video izleme ) Dell g15 5515 Ryzen 5 5600h 8gb ram 256 gb SSD Rtx...
  16. E

Çözüldü✓ Aradaki farka değer mi ?

Hocam bir bilgisayara 11k para verip sonra low ayarlarda 20 fps alacaksam ne anladım o işten Gta 5 Rdr 2 ve simülasyon oyunları oynayacağım hocam bu durumda rtx 3050 ti daha iyi olacak gibi birde bir indirime girerse işte o zaman tadından yenmez :)
  17. E

Hımmm bir araştırayım hocam teşekkürler öneri için.
  18. E

Hocam fiyatı iyi fakat soğutması bir lenovo olamaz muhtemelen hocam
  19. E

Aradaki fiyat farkına rağmen öyle değil mi hocam
  20. E

Tamamdır hocam teşekkürler 1647034558 Hocam anladığım kadarıyla iki kart arasında büyük bir fark var bu kadar fark varsa bir indirim bekleyeceğim olduğu anda alacağım bir tane
Geri