kullanmadığınız güne fatura yazmaları imkansızdır iptal başvurusu yaptıktan sonra kullandığınız miktarda fatura çıkartılır her firma da böyledir bu yanlış bilgi aktarma
iyi sağlayıcıydı en son kullandığımda ara ara bağlantı problemleri yaşıyordum gece saatlerinde ama tt ve diğer firmalara kıyasla daha f/p olduğu ortada denemeniz daha daha iyi olacaktır
https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ birazdaha çıkıp bunu almalısın performansı çok iyi attığın yeterli gelmeyebilir
Merhaba Arkadaşlar Yeni lianli o11 vision compact kasa aldım Lian Li kasa fanları gereksiz aşırı pahalı bundan dolayı temu üzerinden 6 tane revers fan almak istiyorum 1400 tl geçmemesi lazım o yüzden 4 tane kendi adıma 2 tane arkadaşım adına alacağım ama şöyle bir sorun var bu fiyatlar gerçekten...
Bence bu işin şakası olmaz arkadaşın da dediği gibi bir an önce özel doktora gidip göstermen lazım sağlığın paradan önemli değil ama araştırıp iyi bir özel hastaneye git devletteki gibi bakıp geçiştirecek bir yer olmasın