Arama sonuçları: *

1. unlucky0

Adamın biri bana bedavaya cs2 eşyaları verdi.(?)

hayret ilk defa bir rusun böyle bişey yaptığını görüyorum çoğu trollüyor da
  2. unlucky0

Yardım Kod lazım vodafone lu arkadaşlar yardım edebilir mi?

1 bilet alana 1 bilet bedava veriyormuş sanırım kampanya linki https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/biletinial-sinema-hediye-firsati
  3. unlucky0

Yardım Kod lazım vodafone lu arkadaşlar yardım edebilir mi?

Merhaba arkadaşlar kullanmayan varsa gönderebilir mi acaba öğrenciyim kız arkadaşımı götüreceğim çok yüksek fiyat çıkıyor
  4. unlucky0

Yardım Fan Hub Önerisi Lazım

Arkadaşlar temu üzerinden fan aldım 6 tane ama fan hub almayı bilmiyorum biraz araştırdım ama emin olamadım en az 10 giriş olsun istiyorum
  5. unlucky0

Amazon İkinci El Yeni Gibi Ürün Alınır Mı?

fiyat farkı çoksa alınır bence
  6. unlucky0

Netspeed nasıl iyi midir?

kullanmadığınız güne fatura yazmaları imkansızdır iptal başvurusu yaptıktan sonra kullandığınız miktarda fatura çıkartılır her firma da böyledir bu yanlış bilgi aktarma
  7. unlucky0

Netspeed nasıl iyi midir?

iyi sağlayıcıydı en son kullandığımda ara ara bağlantı problemleri yaşıyordum gece saatlerinde ama tt ve diğer firmalara kıyasla daha f/p olduğu ortada denemeniz daha daha iyi olacaktır
  8. unlucky0

Yardım İnternet upload , dowland kısıtlaması

download upload hızınız kaç?
  9. unlucky0

Windows 11'de Valorant Açılmıyor, Nasıl Çözülür?

hangi anakartı kulanıyorsun
  10. unlucky0

7500F için soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  11. unlucky0

Ps5 slim 825gb vs 1tb

ikisinin fiyat farkı nedir?
  12. unlucky0

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

evet mevcut sistemimde kullanıyorum gayet yeterli soğutması çift fan çift kule daha fazla soğutacaktır araştırabilirsin
  13. unlucky0

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ birazdaha çıkıp bunu almalısın performansı çok iyi attığın yeterli gelmeyebilir
  14. unlucky0

Cs go pazar mallığım. Geri alabilir miyim?

alakası yok işe yaramıyo hesabım çalındı yaklaşık 15 dolara yakın itemim pazarda satıldı destek hiç bişey yapmıyor
  15. unlucky0

E-Devlet telefon değişikliği sonrası nasıl giriş yapılır?

kanka pc üzerinden giriş yap süre çıkacak 1 dakika olması lazım o sürenin bitmesini bekle seni bi ekrana atıcak ordan bilgileri doldurunca oluyodu
  16. unlucky0

Instagram kimlik doğrulaması nasıl yapilir

hiçbir şey ehliyet varsa ehliyet onun haricinde kimliği yeniletmen lazım diğer türlü açılmıyor.
  17. unlucky0

Öneri Temu nasıl daha ucuza getiririm?

Merhaba Arkadaşlar Yeni lianli o11 vision compact kasa aldım Lian Li kasa fanları gereksiz aşırı pahalı bundan dolayı temu üzerinden 6 tane revers fan almak istiyorum 1400 tl geçmemesi lazım o yüzden 4 tane kendi adıma 2 tane arkadaşım adına alacağım ama şöyle bir sorun var bu fiyatlar gerçekten...
  18. unlucky0

*Oturamıyorum* Kaza yaptım.

Bence bu işin şakası olmaz arkadaşın da dediği gibi bir an önce özel doktora gidip göstermen lazım sağlığın paradan önemli değil ama araştırıp iyi bir özel hastaneye git devletteki gibi bakıp geçiştirecek bir yer olmasın
  19. unlucky0

Cs2 Ban süreleri kaç gün

çok yakında daha sıkı eyleme geçicekler hissediyorum valve hazırlık yapıyo
  20. unlucky0

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

fan hangi markanın hangi modeli
Geri