Arama sonuçları: *

• Users: ASELS
  • Order by date
  1. ASELS

Evin temeline su doldu

https://ilkha.com/yasam/zemini-surekli-su-alan-apartman-risk-altinda-142706 1755485014 1755485207 https://www.ilkha.com/guncel/zemini-surekli-su-alan-apartman-vatandasi-tedirgin-ediyor-320277
  2. ASELS

Evin temeline su doldu

Belediye karşılamaz, çok büyük olasılıkla eğer hırsız bir mütahitten aldıysanız daireyi / evi , temeli su topluyordur, temeli sulu bir yerin üzerinde yükseltmiştir... Eğer hırsız bu tip bir mütahite denk geldiyseniz durumu raporlaştırın, hiç gecikmeden dava açın aksi halde o ev ömründen ömür...
  3. ASELS

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

11 ağustos 2025 anlık asels verisi: Tüm savunma sanayi şirketleri yatay seyrediyor veya hafif düşüşteler, günlük çalışanlar için çok zor bir durum böyle seyirler :)
  4. ASELS

Android OMİX X6 Geekbench 6 sonuçları...

Ben bu telefonu 5000TL vererek sıfır aldım, var mı bu fiyata bu özelliklerde başka bi tane? Via x30 bundan neredeyse yarısı kadar daha pahalı.
  5. ASELS

Bende her biri farklı markaya ait olan 10'a yakın telefon var, eskisi, yenisi, karışık yani :) Fonlanan biri bu kadar değişik markadan destek görmez herhalde 😉
  6. ASELS

200mbps ttnet vs 1000mbps turkcell

Sağlam bir şeye dokunulmaz, atasözü sayılır :)
  7. ASELS

Aslında işletim sistemi ve optimize edilmiş Kullanıcı Arayüzü versiyonu/çeşidi de çok önemli... Yazı donanımı koymuşlar ama yazılımı düzgün becerememişlerse eğer telefon veya tablet berbat olur. Fakat omix 6 gerçekten çok dengeli ve güzel çalışıyor, tüm donanımları da düzgün çalışıyor, zaten...
  8. ASELS

Bendeki diğer telefon olan Nubia Z18 LineageOs 15 işletim sisteminde de aynı şekilde neredeyse tıpatıp benzerlikte zaten: Lineage Os ve LibreOs çok iyi custom romlar zaten, ve her ikisinde de bu menü var... (en azından benim kurduklarımda )
  9. ASELS

Sende varsa iyi, yoksa sıkıntı, gerisini boşver.... 1754856546 Her telefoda var mıdır bilemem ama çoğu kişinin haberi bile yok, ben yazayım da ne derseniz deyin...
  10. ASELS

Omix X6 - Deprem uyarı menüsü, işlevi ve diğer android telefonlardaki menüsü...

Bende yazdığına göre bu hizmeti sadece konum açıkken verebiliyorlarmış, en azından deprem uyarısı için bu izin şartmış... Diğer uygulamalarda konum izni vermeyebilirsiniz ama bu uyarı sistemine mutlaka verin ki, deprem ülkesi Türkiye sonuçta...
  11. ASELS

Linçlediğiniz her şey için utanın, örneğin bu telefonda her telefonda olması gereken deprem gibi afet uyarı sistemi kendiliğinden hazır ve nazır bir şekilde var, tastamam da çalışmakta: Bazılarının amacı elma yemek değil, bağcıyı dövmek...
  12. ASELS

Omix X6 - Deprem uyarı menüsü, işlevi ve diğer android telefonlardaki menüsü...

Her telefonda var mı bilmiyorum ama varsa eğer buna benzer bir menü veya açıklama olması gerek: Deprem Uyarı Menüsü bende bu şekilde, sizde de varsa eğer böyle bir menü, konumu mutlaka açın ki uyarı gelsin, aksi halde uyarı gelmiyor...: Gerçekten bu deprem uyarı sistemi çok yararlı...
  13. ASELS

Yav ben bur forumda veletleri tanıdım, adammış gibi ahkam kesen, yine ben bu forumda bir şey daha farkettim sayende..: Daha bi kaç hafta mı, ay mı önce sen burda ağlıyordun, ekran kartın hurda, bilgisayarın hurda, artık tetik almıyor diye, ne oldu...! Birden kendini ultra zengin yerine koyup...
  14. ASELS

Bu arada OMİX X6 fiyatı da mağazadan almak istenirse : Ben 5.000 TL ödedim, sıfır... Kapalı kutu, bim market satışı...
  15. ASELS

Kıyaslama açısından şunu bırakayım, belki bakan olur. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/856728-921462/casper-via-x30_omix-x6/ İnternet satışlarında 1000TL ye yakın fark var, Casper da 2gb fazla ram var, bundan dolayı fark fazla olabilir ama CASPER VIA X30 performans...
  16. ASELS

Sade işlemci açısından yarım resim atmayın, ben tam atayım da hepsi gözüksün: Burada işlemci kadar hatta daha önemlisi telefonu / telefonları kıyaslıyoruz, var mı ücreti hesaplı ve g99 işlemcili güzel bir telefon önerin?
  17. ASELS

G99 işlemcili bir telefonun Geekbench 6 cpu ve gpu sonuçları var mı elinizde bir de telefonun fiyatı önemli, bakalım ücret / verimlilik açısından hangisi daha iyiymiş :) 1754810463 Daha iyisi hangisi veya hangileri, yaz da bilelim ... Bir kıyaslama yapabilelim.
  18. ASELS

Yok OMİX kendi tasarlayıp üretiyor bunlar etiket basıp pazarlıyor, tr uzantılı omix sayfası tr distribitörüne ait sanırsam, esas sayfasını ben de bilmiyorum, singapur merkezli olduğundan gugle çıkarmadı :)
  19. ASELS

Korkmayın Türk markası değil 🤣
  20. ASELS

Sırf sen oyun oynatmaz dediğin için GPU testi de yapacağım, bakalım puanı kaç çıkacak... 1754810034 Sİngapur merkezli bir çinli şirket markası, OMİX...
Geri