Arama sonuçları: *

• Users: ASELS
  • Order by date
  1. ASELS

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

16/02/2026 Pazartesi anlık bist hisseleri verileri:
  2. ASELS

ASELS aşağıda bir aylık tabloda 340 tepeden 300 TL civarına sert düşüşler yapmıştı sonrasında 320 TL civarına tekrar bir sıçrar gibi olmuş tam iki kez ama tutunamayıp 300 TL ve hatta altına sapmış, şimdi 300 TL üstünde üç beş gün kalsa bile bana göre 290 TL hatta daha da aşağısını test...
  3. ASELS

Artık her sene bu saçma soruları duymaktan bıktım!

Kavga ve küfür eden gençliğin büyük çoğunluğu meslek liselerine ama orda da en düşük puanla alan meslek liselerine doldurulmuştu zamanında, hatta üniversite bile saymadığım meslek yüksek okullarında da beş para etmez, okuma yazmayı bile doğru düzgün bilmez, sadece kız düşürmek veya millet...
  4. ASELS

Bu forumda insanların boş dertleri çok

Bazı gençler sırf yalnızlık çektikleri için forumdalar, sırf biraz olsun muhabbet edebilmek için yani... Devir böyle bir devir. :( Gençlik gerçekten olması gereken yerde değil.
  5. ASELS

Bu forumda insanların boş dertleri çok

Oyun için her şey mübah, hayatta tek hakiki şey oyundur... Çoğu genç, ortaokullu veya liseli, kızmaya gerek yok :)
  6. ASELS

Bu grafik hangi tarihe dayalı? Hisse bazlı ise hangi hisseye ait? Bunlar belli değilken, böyle grafiklere inanmak doğru olmaz. Bi daha ki sefere tarih ve hisse durumunu da belirtiniz ki yanıltıcı bilgi olmasın. 1770932987 Sana tavsiyem sadece sınavlarına odaklan. Borsayı boşver... İlla da...
  7. ASELS

Yardım Saçma Sapan Olay Yüzünden Ehliyetim İptal Oldu

Ekmek parası bahanesi ile patronuna edemediğin lafları millete ediyorsun ve kuralların öneminin de farkında değilsin. Bu kafa ile trafikte ancak terörist olursun.
  8. ASELS

Meclis lokantası hakkında ne düşünüyorsunuz

Kamera önünde birbirlerini yerler, kamera arkasında rüşvet ve her haltı 😅
  9. ASELS

Artık her sene bu saçma soruları duymaktan bıktım!

Madem onların iq sorunu var sen neden o okuldasın? Belli ki senin de iq pek iyi sayılmaz. :D Hiç böyle bir okula denk gelmedim doğrusu, hangi okulmuş burası, meslek lisesi filan mı? Adını sanını yaz ki o okulun bilelim veya şikayet et, korkak olma, her yerde ezilirsin eğer bu anlattıkların...
  10. ASELS

Benim anlamadığım misal; karada şöförlük yapamayana denizde kaptanlık veya havada pilotluk yaptırırlar mı? Eğer bu soru doğru cevaplanırsa bütün sorunlar ortadan kalkar. Polis % 100 haklı.
  11. ASELS

Meclis lokantası hakkında ne düşünüyorsunuz

Zehir zıkkım olsun hepsine, hem hükümet milletvekillerine hem muhalefet milletvekillerine... Halka aşık olanlar işte böyledirler, zaten aşk ayağına millete kazığı geçiren geçirene siyasette...
  12. ASELS

Et balik kurumu magazalarina ne oldu?

İstanbulda mağazaları yok, bir ara siyaseten prim toplamak için reklam ayağına iş yapar gibi gözüktüler sonrası palavra... Halkı kandırmaktan başka bi iş yaptıklarını ben görmedim böyle tabela kurumların, her halde çalışanları bütün etleri butları kendilerine saklıyorlar, millete doğru düzgün...
  13. ASELS

Ben bu yaşıma geldim kurye ile yemek memek siparişi vermedim, bana ters 🤣 Ama madem bu işi yapıyorsun sorumluluğunu da taşımak zorundasın ya da daha düzgün bir iş bulmak zorundasın. İki durumda da trafik polisi %100 haklı hatta iyi ki sana o cezayı vermiş, belki de ileride canından olurdun...
  14. ASELS

ASELS 234 TL'ye düşer mi bilemem ama böyle videolara gülüp geçerim ben 🙃
  15. ASELS

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır... Öyle videoların varsa eğer mantığına bakmak lazım ama şu sıralar ben video filan izlemiyorum daha doğrusu o videolara bakıp işlem yapmıyorum :)
  16. ASELS

Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

Benim bildiğim dev inşaat şirketleri, yüklü miktarda serveti olan mütehaitler hep bir siyasi ya da belediyenin yalakasıdır, onlardan arsa, iş alarak kendini zenginlikte arşa dayamaya çalılşırlar. 😂 Onların derdi başkadır, zenginlerin derdi daha zengin olmak ya da olamamak...Numara yapmasın...
  17. ASELS

Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

Milletvekilleri bence de 5 kuruş maaş almamalılar, zaten makamdan dolayı her türlü desteği ve rüşveti alan alıyor, hatta yedi sülalelerine yetecek kadar ...
  18. ASELS

Bunu bana değil Bofa ve Citi Bank yöneticilerine sormak lazım 😅
  19. ASELS

Alibaba toptan ürün alış için engeller nelerdir?

Çin'den bazı ürünleri toptan alıp satanlar vardı zamanında sonra bir kısıtlama getirilmişti ve sanırsam tamamen kısıtlandı şimdi...? Alibaba üzerinden toptan alıp Türkiye'de satmak için kurumsal yani şirket olmamız gerekiyor galiba? Bu konuda detaylı bilgi verebilecek veya yurtdışı toptan...
  20. ASELS

Bofa ve Citi enayi avında, ne diyeyim ki 😁
Geri