Arama sonuçları: *

1. K

Samsung Odyssey G4 LS27BG400EUXUF 27"

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum bir süre de olsa kullanmış olan arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim
  2. K

SSD kullanımı %100 oluyor

öncelikle cevap için teşekkürler hepsini denedim fakat sonuç vermedi
  3. K

SSD kullanımı %100 oluyor

James Donkey markalı ssd kullanıyorum birkaç gündür kendi kendine disk kullanımı %100 oluyor sonradan düzeliyor fakat düzelene kadar oyundan düşüyorum
  4. K

Net kargonun rezilliği

Sağolasın
  5. K

Polosmart ps4 kolu kendi kendine hareket etme sorunu

Garanti kapsamında değişim talep etsem sonuc alabilir miyim acaba
  6. K

Net kargonun rezilliği

İtopyadan bir sistem aldım sistemi aldığım tarih 29 mayıs bugün 4 haziran yaşadığım yer epi topu bursa ülkenin en doğusunda yaşamıyorum ürün bursaya 1 haziran tarihinde geldi o günden beri her gün dağıtıma çıkaracaklarını söyleyip dağıtıma çıkarmıyorlar ben böyle bir rezillik görmedim itpoya...
  7. K

Uzun kullanımda olmadıysa bozuk değildir diye umuyorum ikimizin de
  8. K

Arkadaşlar bilgisayar için markete gelen polosmart gamepadi satın aldım fifaya girdiğimde tuşlar kendi kendine hareket edip tıklıyor kolla alakalı bir sorun mu yoksa ds4 diye bir uygulama kurdum oradaki yaptığım yanlış ayarlardan dolayı mı
  9. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 pro4650g vs i5 11400f

Peki rx6600 11400f mi tercih etmeliyim yoksa rtx3060 r5 pro 4650g mi hangisi oyun anlamında daha guclu olur
  10. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 pro4650g vs i5 11400f

Arkadaslar bu iki islemci arasındkai farklar ve üstünlükleri hakkında bilgisi olan var mı youtubede video bulamadım bilgisi olan varsa payalaşabilir mi
  11. K

MART Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

3050 güzel olur
  12. K

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

sistemi almak için binbir zahmet para ayarlıyorum alacağım alamıyorum her sistemde aynısı yaşanıyor cidden üzülüyorum tek mutluluk kaynağım oyunlar ve arkadaşlarım hiçbir oyunu oynayamıyorum 2 saattir sistemi alacağımdan heyecandan mutluluktan gözlerim parlıyordu ta ki link açılıp itopya çökene...
Top Bottom