Arama sonuçları: *

• Users: RAXIC
  • Order by date
  1. RAXIC

SEAGATE BARRACUDA 1TB HDD diskim bostayken sürekli çalısıyor

Arkadaşlar seagate barracuda diskim var bostayken sureklı calısıyor ses gelıyor birde ssd ye kurulu bi uygulama açıyorum HDD den ses geliyor bu neden kaynaklanır ?
  2. RAXIC

SEAGATE BARRACUDA 1TB HDD diskim bostayken sürekli çalısıyor

Arkadaşlar seagate barracuda diskim var bostayken sureklı calısıyor ses gelıyor birde ssd ye kurulu bi uygulama açıyorum hdd den ses geliyor bu neden kaynaklanır ?
  3. RAXIC

RX 590 SPECIAL EDITION FAN RENKLERİ FARKLI

Maalesef ışık vurmasından değil soldakinin rengi farklı sanki farklı bi fan takılmış gibi
  4. RAXIC

RX 590 SPECIAL EDITION FAN RENKLERİ FARKLI

Gördüğünüz gibi soldaki fanın rengi daha solgun sağdaki fanın rengi normal sol fanın solgun olması neden kaynaklanır ??
  5. RAXIC

Oyundayken bildirim gelince pc takılıyor

güncel zaten hepsi temiz kurulum yaptım 2004 wın 10 surumunu bıosum en son surum drıver da onerılen drıver 1592669123 anakartıma yenı bır bıos surumu gelmıs ama beta dıyor guncellemelımıyım ?
  6. RAXIC

1592668758 kasa bu
  7. RAXIC

evet 860 evo ssdm var
  8. RAXIC

r5 2600 rx 590 16gb 3200 mhz ramlı sıstemım 1592668043 şöyle bişeyde var mesela fn + ses acma tusuna basıyorum yukarda ses barı cıkıyor o cıkıncada takılıyor eskıden takılmıyordu
  9. RAXIC

Merhabalar şöyle bir sorunum var oyun oynarken bildirim gelince takılmalar yaşıyorum her oyunda oluyor normal bi durummu bu yoksa sorunmu ?
Top Bottom