Arama sonuçları: *

1. D3ATHLY

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Alın hocam, gerçekten çok güçlü makina, beklentimin ötesinde, misafir geldi bugün o da denedi çok sevdi hemen aldılar birtane de onlar.
  2. D3ATHLY

Bugün geldi, abi çok güçlü, boynumda ağrı falan kalmadı, çok kaliteli hissiyatı var. Bu fiyata bile alınabilir *399 TL*
  3. D3ATHLY

benimki de kargoda, iyi oldu bu yorumu gördüğüm, teşekkürler
  4. D3ATHLY

❌İndirim Bitti! Kıbrıs uçak bileti 1 Euro + Vergi

Estağfurullah. Rica ederim, ne güzel, hayırlı yolculuklar.
  5. D3ATHLY

Kimseyi hedef almıyorum, mizahi bir dil ile yazmaya çalıştım. Kırdıysam kusura bakma. Konunun benim için önemi yok, olamaz da, amaç burada belki birkaç gün kafa dinlemek isteyip bütçesi yetmeyenler içindi. Tesadüf gördüm, paylaşmak istedim. Bu kadar.
  6. D3ATHLY

" " Cümleni anlayamadım? Uçak bileti almaktan neden veya nasıl haberim olmasın? Ne demek istiyorsun yani? Bana açıklar mısın? Mükemmelce düşünülüp, üzerinde taslak hazırlayarak kurduğun cümleni anlamaya çalışıyorum. 1737015714 kabul etti önceki gönderisinde, ağır bir lafta etmedim, etsek...
  7. D3ATHLY

"Al-sat'çıların uzak durmasını tahmin ettiğim konu" cümlesinde ne var? İnsanlara neden nefret duymak isteyim ki? Arkadaşın dediği gibi herşeyin içinden geçen, ticareti için ihtiyaç sahiplerinden önce stokları tüketen, yine ihtiyaç sahiplerini aynı ürüne kar marjı koyup satanlara benim lafım...
  8. D3ATHLY

Al-sat'çıların uzak durmasını tahmin ettiğim konuyu açıyorum. https://www.enuygun.com/kampanyalar/ucak-bileti/pegasusun-1-eur-vergilerden-baslayan-fiyatlarla-ucak-biletlerini-kacirma/
  9. D3ATHLY

Samsung Members üyelerine özel 4 aylık Amazon Pime üyeliği

📌Members'a girildikten sonra avantajlar kısmındadır. ❗Bu kampanyadan yalnızca mevcut aktif Amazon Prime üyeliği olmayan kullanıcılar yararlanabilir. Mevcut ücretli Amazon Prime üyeliği bulunan kullanıcılar ve ticari müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz. 12 ay içerisinde bir (1) defadan fazla...
  10. D3ATHLY

çektim bir tane, tşk, yorumlar fena değil
  11. D3ATHLY

🔥İndirim Glorious Model D 750₺

düşüyor falan işte :D
  12. D3ATHLY

🔥İndirim Glorious Model D 750₺

2 senedir kullanırım bana mısın demiyor, çok sağlamdır kendileri.
  13. D3ATHLY

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

Soldan varsayılanı seç, özellikşe gta olarak seçme düzelir
  14. D3ATHLY

2. EL BU SİSTEM ALINIR MI

fena değil rakam alınabilir biraz daha pazarlık et
  15. D3ATHLY

RYZEN 5 7500F RTX 4060 OYUNLARDA SORUN YAŞANIYOR

özelden ulaşın bana tabi
  16. D3ATHLY

sen direkt itopya ile görüş evet, bir problem var, öyle olmaması gerek
  17. D3ATHLY

1080p'lik bilgisayara 2k monitör demesinden belli işi bilmediği, o adama güvenme, açık ve net, sen diyorsun ki fps bir anda 40 lara düşüyor, düşmemesi gerek, en fazla 80-90 olması gerek yoğun sahnelerde en yüksek ayarlarda, ki 4060 da gta kaldırmayacak değil sonuçta, imkan varsa garantiye gönder...
  18. D3ATHLY

tabi gitmiştir, kule tipini taktır sonrasında yorumunu bekliyorum, beni etiketle.
  19. D3ATHLY

fps cihaz çok ısınırsa düşer, gpu ısınacağını zannetmiyorum ama işlemcin ısınıyor olabilir, onun haricinde virüs bulaşmıştır, yazılımsaldır.
Top Bottom