Arama sonuçları: *

• Users: Keepr
  • Order by date
  1. Keepr

Ryzen 7 5700x işlemci aralarındaki fark ne?

Satıcılar ve dolayısıyla fiyatlar farklı gibi duruyor. İkisinin de linkini atarsanız daha isabetli yorum yapabiliriz.
  2. Keepr

🔥İndirim Bonnie Dana Etli Kedi Mamasi 10Kg 639₺🔥

Nickinde cat olması rastlantı değil sanırım hocam asjkddasjk
  3. Keepr

Çözüldü✓ 9800x3d İşlemci / Anakart Ram Önerisi

Anakart https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b850m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1045644999.html Ramler harbi uçmuş onu bilemedim. İkinci el bile bakılabilir. 1x16 alıp sonra elin bollaştığında 16 daha alıp 32 yapabilirsin. Ram de önermiş olayım...
  4. Keepr

35K Ya Hazır Pc Oyun İçin Nvidia Sistem

Facebook gruplarında referanslı satıcıların sattığı güzel sistemler oluyor. 35 sıfır için düşük kalıyor günümüzde. Çok güncel bi sistem alman zor olur. Facebook modart alım satım grubuna bakabilirsin. 1776430730 7500f 3070 sistem var 35kya. Referanslı güvenilir satıcı. Bu fiyata alabileceğin en...
  5. Keepr

İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Mobil dediğin telefon mu? Biraz fark edebilir de yine de çok kaliteli ses alacağından emin olabilirsin. Bu iem kulaklıklar genel olarak diğer çoğu kulaklıktan daha temiz ses veriyor. Ben müzisyen değilim ama siz de benim gibi genel kullanıcıysanız aradaki farkı siz de benim gibi rahatlıkla...
  6. Keepr

Valla ses kartı benim şuan kullandığım ucuz ugreen'den çok daha iyidir ona eminim. Hiç üzmez yani bence.
  7. Keepr

Manyetik Klavye Önerisi

Rica ederim hocam. Hayırlı cumalar.
  8. Keepr

Hep forumlarda bu batağa düşüldüğünde çıkılmadığını söylüyorlardı. Doğruymuş. Yurtdışı alışveriş olayı kötü oldu yoksa tam hobisi yapılacak iş.
  9. Keepr

İyidir ses kartı ya. Masaüstü olduğunda özellikle anakart giriş seviyeyse ses kartı güçsüz kalıyor. Mac laptop olduğundan ses kartını kötü koymamışlardır muhtemelen.
  10. Keepr

Ben yurtdışı alışveriş yasasından önce çinden almıştım kulaklığı. Ew 100 için 15 dolar gibi muhteşem bir ücret ödedim. Fiyatına göre harika kalitesi. Bundan önce kz'nin bir iem'ini kullanmıştım. O da çok iyiydi. Kz de tercih edebilirsin bence sonraki sefer.
  11. Keepr

Hocam benim anakart çok giriş seviye olduğundan ucuz ses kartıyla bile iyi fark hissettim. Asrock b550m hdv anakartım. Ses kartı da zamanında 400tl falandı sanırım. Daha iyi bir ses kartı alırsan çok fark ediyor diyorlar. Tabi kulaklığın kendisinden daha fazla verme de, 1000tl üzerindeki ses...
  12. Keepr

1.5 yıldır iem kullanıyorum. Simgot ew100 ve ugreenin ucuz ses kartıyla bile oldukça memnunum. Gaming kulaklıklar hem daha yorucu hem de daha az kaliteli bence. İem kulaklıklar daha ucuza daha yüksek kalite sunabiliyor bazı durumlarda. İem kulaklıklar yaygınlaşmalı.
  13. Keepr

Sparkle Titan Arc B580 12GB Alınır Mı?

Alınmaz. 2. Elde 5060 satıyorlar o paraya. Ben 5060 alırdım. Amd istersen 7700xt ilanı da görmüştüm facebook gruplarında. 1776428684 Rtx 3080 veya 3080 ti da bulunabilir ikinci elde.
  14. Keepr

Manyetik Klavye Önerisi

Ya şöyle kullanması imkansız değil. Hala bir şekilde idare ediyorum ama oyun oynamaktan başka yapılan şeylerde biraz yorucu oluyor bazen. Mesela (+) yapamıyorum klavyede. Google a yazıp yapıyorum. Her klavye böyle olmayabilir de daha kolayı varken uğraşmak can sıkıcı. Umarım bilgilendirici...
  15. Keepr

Manyetik Klavye Önerisi

Rica ederim usta. Keşke beni de biri vazgeçirseydi zamanında sjjsjs
  16. Keepr

Manyetik Klavye Önerisi

Uzun süredir 60 klavye kullanıyorum ve kesinlikle katılıyorum. İnanılmaz yorucu ve can sıkıcı. İlk fırsatta 75 klavyeye geçeceğim.
  17. Keepr

Falcon 9060XT ve r 5 7500x3d combosu nasıl sızce

Fiyat performans olarak güncel ve güzel sistem. Ram de 32 ise iyi bence. Anakart ve diğer parçaları da görsek daha iyi yorum yapabiliriz.
  18. Keepr

OLED İNCE ÖĞRENCİ BİLGİSAYARI TAVSİYESİ 55K

Bu bütçede aradığını bulman çok zor hocam. İkinci el bakman lazım ya da beklentini düşürmen lazım.
  19. Keepr

❌İndirim Bitti! DeepCool LT520 500TL İndirim Kuponu

Bu soğutucu fazla fazla yeterli. Görüntü olarak daha dolu gözüksün kasa diyorsan bakabilirsin. Ben şahsen bunu alıp geçerdim. Güzel fiyatta şu indirim koduyla beraber.
  20. Keepr

Yüksek Hızlı İnternet İçin Tüketici Talepleri

Kimse memnun değil hocam. Burada bir öğrenilmiş çaresizlik durumu var. Elimizden geleni yapsak da bazı şeyler değişmiyor. Bu durumu sorun etmeyip memnun olan da büyük bir kesim var. Kısaca bütün ülke dediğin gibi bu konuda şikayetçi olsa bir şeyler çoktan değişirdi. İmza kampanyası gibi şeyler...
Geri