Arama sonuçları: *

• Users: Keepr
  • Order by date
  1. Keepr

Yardım İEM kulaklık önerisi lazım

Valla özellikle ülkemizde çok sıkıntılı bir hobi haline geldi. Yurtdışı alışveriş işi de sıkıntılı olunca ülkedeki kazık satıcılara kaldık. Umarım bir şeyler değişir...
  2. Keepr

Evet buydu. Ucuz olmasına rağmen kalitesini iyi buluyorum. İem kullanmaya başladıktan sonra kulaküstü oyuncu kulaklıkları çok tırt geliyor. Müzik kulağım falan yok ama hem daha rahat hem daha net ses veriyor gibi geliyor.
  3. Keepr

Simgot iem kullanıyorum. Zamanında çinden almıştım. İnanılmaz memnunum. Ses netliği harika. Benim kullandığım bunun alt modeli bir de. Ses kartım da pek iyi değil. Kısaca öneririm.
  4. Keepr

🔥İndirim Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Konuyu buraya nasıl çektin hocam? Benim amacım insanlara ben boykot yapıyorum diye duyurmak mı sence? Bu ürünlerle ilgili indirim paylaşımı yapılmasını da doğru bulmuyorum. Boykot yazarak tepki vermek istedim. İfade özgürlüğünün farkındayım. Bir şey diyemezsin dediğin kişiler hakkında son...
  5. Keepr

Ya sadece almalarında değilim. İsteyen boykot yapmaz kendi vicdanıdır umurumda değil. Adam benim boykot yapmamla aklı sıra "dalga" geçiyor. Ulan hadi insan değilsin, insan olanla insan olduğu için dalga geçmeye çalışman gülünç. Bu işte daha derin bir sorunun sonucu hocam. İnsanlarda "Tabu"...
  6. Keepr

Bu durum birkaç ay önce dini bir olay olmaktan çıktı. Direkt insanlıkla alakalı bir durum. Avrupadaki bazı yahudiler bile boykot yaparken milletimizdeki genç neslin bu kadar umursamaz olması çok garip ve üzücü. Umarım aynısını yaşamadan empati yapabilmeyi öğrenirler...
  7. Keepr

Mesajıma gülen yaratıklara acıyorum. İnsanlık iğrenç bi noktada. Yahudilerden daha cani olanlar dini bir sebebi bile olmaksızın sırf nefret sahibi olduğundan bu durumu destekleyenlerdir. Neyse...
  8. Keepr

Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama varmı?

Vallaha yok ama Valhalla belki vardır
  9. Keepr

7500F işlemci 2560x1440 çözünürlükte 9070XT ekran kartına darboğaz yapar mı?

Yapay zeka yanlış bilgi verebiliyor. Bu da yanlış bir bilgi.
  10. Keepr

7500F işlemci 2560x1440 çözünürlükte 9070XT ekran kartına darboğaz yapar mı?

Yapmaz ancak çift kanal her zaman daha iyidir. Otoban gibi düşün. Daha geniş yol, aynı anda daha fazla araç.
  11. Keepr

AM5 7500F Sistem Valorant Donma Sorunu

Memtest ile ramleri test eder misin? 1 saat civarı yap şimdilik. Bir tane bile hata çıkarsa ramler sorun.
  12. Keepr

1000tl civarına alımabilecek iem kulaklık önerisi

Kusura bakma geç cevap veriyorum. Emin değilim. Anakart ses kartlarından pek anlamıyorum. Aslında diğer ses kartlarından da pek anlamıyorum. Bende ugreen ses kartı var. Direkt dönüştürücü gibi aslında. Pek kaliteli değil. Yine de iem kulaklılar daha rahat kulak üstünden. Umarım yardımcı...
  13. Keepr

1000tl civarına alımabilecek iem kulaklık önerisi

Tabi ki takabilirsin. Anakartın iyiyse ses çok da iyi olur. Anakartın ne?
  14. Keepr

Gamepower Lucid S20 Alınır mı?

Almadım hocam. Şuan bütçe artırıp 540hz aoc agon pro almak daha mantıklı bence. Ben konuyu açtığımda çok daha ucuzdu bu monitör...
  15. Keepr

🔥İndirim AtomZone İndirimleri Geldi🔥🔥

Olabilir hocam. Benim tanıdığım neredeyse herkes bu teknolojileri kullanıyor. Bence avantaj sağlıyor ama senin tecrübene göre sağlamıyor olabilir. Saygı duyarız. Yine de bu kadar para veriyorken backlight strobing gibi bir teknolojisi olması ve bu teknolojinin kaliteli olması benim için önemli...
  16. Keepr

Hocam zowie 144hz kullanıyorum. Bu forumda da incelemesi vardı Abdullah reis yapmıştı. Aşırı iyi monitör. Görüntü ve ghosting olarak alınabilecek en iyi 144hz monitör. 240 ve hatta 360hz de kullandım ama bu backlight strobing modu ayrı bi olay. Response time da aşırı hissediliyor yüksek...
  17. Keepr

Biraz tecrübe biraz tahmine dayalı olarak söyleyebilirim ki tepki süresi yeterince hızlı olmuyor bu monitörlerin. Ghosting problemleri de oluyor çünkü bu ulmb, dyac gibi özellikleri pek kaliteli olmuyor. Hz sayısı yüksek olsa da fps oyunları ve hızlı oyunlar için sıkıntı oluyor bu iki problem. O...
  18. Keepr

Steelseries'den 600$'lık Yeni Kulaklık: Nova Elite!

Not made for mere mortals... çok güzel duruyor. Keşke benim olsaaaa...
Geri