Arama sonuçları: *

1. katherinceren

Dershanemden verim alamıyorum

Hocam Ankara'da olmamın etkisi belki, bilemiyorum. Sözleşmede %10 cayma bedelinin alınacağı yazıyordu.
  2. katherinceren

Evde nasıl ders çalışılır?

Gri Koç'un kaydettiği benimle çalış videoları var etütler şeklinde. Aç bilgisayarında onu karşına, ne çözeceksen yahut çalışacaksan başla. Gri koç değil sadece bir çok study with me videoları var, bakabilirsin.
  3. katherinceren

Dersahneye başlayınca ben de farkettim hocam. Ki dil bölümleri için aman aman bir tyt neti gerekmiyor, fakat ydt iyi olması gerekiyor. Düzgün bir dil dershanesine gitmediğim için pişmanlık yaşadım fakat şu saatten sonra evden devam ederim zaten. Umarım şu ayrılma işini halledebilirim de..
  4. katherinceren

Dershaneden ayrılırsam bunlara yönelmeyi düşünüyordum hocam, benim için vakit kaybı hâline geldi orası. Cayma işinden nasıl kurtulacağımı bilemiyorum ama, bir öneriniz var mı? 1644763758 Hocam çoğu dershane, hatta gittiğim dershanenin başka şubeleri bile anlaşılan tutarın %10 unu alıyor. 5600...
  5. katherinceren

1400 cayma bedelini çıkarmıştım gözden. 5600 ü duyunca sap gibi kaldım açıkçası. Cayma bedeli mevzusu geriyor, hukuki yollara mı başvurmalıyım sizce? Ya da dediğiniz gibi yapsam, bir sorun olur mu sonradan acaba..
  6. katherinceren

Açıkçası kelime ve çeviri için gitmek istedim dershaneye, fakat karşılaştığım sonucun karşısında youtube videoları daha verimli. Ne bir kelime çalışması ne çeviri, anca soru çözüyoruz derste. Hiçbir anlamı olmadı benim için.
  7. katherinceren

Her ay 1400 ödüyorum hocam, toplam 14 bin. Haybeye sadece tyt kısmına veriyorum sanki o parayı, can sıkıcı oluyor gerçekten.
  8. katherinceren

Arkadaşlar selamlar. Bu sene yks sınavına dilden gireceğim. Hem dil hem tyt dersleri görebileceğim bir yer olsun istemiştim. 1 tane dil sınıfı, seviye farketmeksizin herkesi toplamışlar. Benim seviyem 30 net altıydı başlarken, kendi çabamla 40 ı anca görebiliyorum şu anda. Eylülden beri en...
Geri