Arama sonuçları: *

1. S

Sistem Önerisi -Seçim-

Bu arada diğer detayları belirtmedim ama sıvı soğutma mevcut hocam. XIGMATEK AURORA 240 INTEL/AMD 2x120mm AT120 RAINBOW FAN CPU SIVI SOĞUTUCU Benim düşüncem işlemci ve anakart ne kadar verimli, ekran kartına darboğaz yapar mı
  2. S

Sistem Önerisi -Seçim-

Size o sistem dedirtmesinin sebebi nedir 1652435850 Bunlar hazır sistem hocam o yüzden 1652435912 Bunlar hazır sistem hocam o yüzden 1652435981 Yukardaki 29 Alttaki 30. Benim ise maksimum 30 hocam. Başka tavsiyeniz varsa buyrun, beklerim.
  3. S

Sistem Önerisi -Seçim-

Merhaba Değerli Donanım Arşivi Üyeleri; Aşağıdaki görseller de iki farklı sistem var. Ben çok kararsız kaldım. İki setup'un da güzel yanları var. Siz olsanız hangisinin seçerdiniz. Fiyat olarak aralarında 2-3 bin lira var. Benim amacım aldığıma değecek olması. Destekleriniz için şimdiden...
  4. S

FİYATINA GÖRE EN İYİ SİSTEM HANGİSİ ?

Arkadaşlar ikinci el bi sistem almayı düşünüyorum. Sıfır toplamaya kalktığımda daha maliyetli olduğu için ikinci ele yöneldim. E-Ticaret sitelerinden bu ilanlar hoşuma gitti. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur. Önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. TEŞEKKÜR EDERİM....
Top Bottom