Arama sonuçları: *

• Users: Gandi
  • Order by date
  1. G

Yardım R5 5600g görüntü vermiyor

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC topladım. Asus prime a320 m-k anakart ve R5 5600G işlemci satın aldım. Anakarta bios güncellemesi gerektiğini bilerek aldım ve gelince güncelledim. 4-5 gün sorunsuz çalıştı ve birden tak diye kapandı ve açılmadı. Şu an görüntü gelmiyor kasa çalışıyor...
  2. G

11k sistem tavsiyesi güncel

Merhaba başlık çok fazla biliyorum ama malum dün bile açılmış olsa bugün alınamayabiliyor birçok şey. Selam dostlar 11k bütçem var biraz bakındım 3050 veya 2060 la sistem işine girince diğer parçalara bütçem tam yetmiyor. Amd tarafında ise 6600xt nin popülaritesini biliyorum indirim...
  3. G

Rtx 2060 8.5k ya alınır mı

3050 6 K civarına alınmadıkça bişey değişmez 2060 en az yüzde 10 daha iyi 3050 den 1646306215 Doğru fakat rtx gibi güzel bir şey varken elim gitmiyor amd ye
  4. G

Farkındayım 6600 ün performansı üst düzey ama nvidia rtx ve dlss teknolojisiyle bana daha cazip geliyor ve yıllarca driver desteği ile performans düşüşünü en aza indiriyor. Amd yi işlemci konusunda ne kadar beğensem de ekran kartı tarafında soğuğum. Ayrıca rtx ile oyunlar ciddi manada...
  5. G

Merhaba arkadaşlar rtx bir karta geçmek istiyorum 2060 bütçeme uygun geldi 8-8,5 K arası fiyatı var sizce indirim mi beklenmeli normal mi fiyat. Marka gigabyte Rx6600 cüler yazmasın lütfen RTX kart almak istiyorum. İlgilenen olursa eski kartım 1060 6gb sarı siteden uyguna verebilirim.
  6. G

Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Abimm wireless mouse ve kulaklık lütfen geçenki razerlar çok iyidi ama hepsi kabloluydu
Top Bottom