Arama sonuçları: *

1. 3

Öneri Bozuk anakart ile ne yapılır

elimde ne eritecek malzeme nede yüksek miktarda toplayıp çıkartmak için anakart var. Hurdacıdan bunu hesap eder öyle alırım
  2. 3

Öneri Bozuk anakart ile ne yapılır

Selamın aleyküm dostlar. Bende eski 1. nesil işlemci ve anakart vardı küçük kardeşim ilgileniyor diye işlemciyi takmasını gösterdim oda normal bir şekilde takıp bırakmak yerine takarken biraz oynamış. Sonuç: İşlemci soketinin yayları kopuk. Normalde küçük bir sistem kurar 2. bilgisayar olarak...
  3. 3

Ekranım da anlık oluşan beyaz pikseller

Herkese merhabalar sizlere bir sorum olacak. Bende Asus model 2GB R7240 var. Bu sabah googlede gezinirken bir anda ekranın herhangi yerlerinde anlık beyaz noktalar çıkmaya başladı. Aynı yerlerde çıkıyor ve bir anda eski haline geliyordu. Monitörüm kirli olduğu için bir taraftan temizleyip öyle...
  4. 3

Mavi Ekran bilgisayarım neden mavi ekran yiyor olabilir?

Selamın aleyküm dostlar ben yaklaşık 1 haftadır 2 monitör kullanıyordum gt730 4gb ekran kartım var yeni monitörümü hdmi eskisini vga ya taktım dün 2 monitördede aynı ekran varken bilgisayarım bir anda mavi ekran yedi bugünde hemen şimdi yedi bunun sebebini biliyor musunuz? zarar görecek diye...
  5. 3

Öneri ddr3 intel anakart ve işlemci tavsiyesi

bende bir tane lga1156 anakart vardı i5 650 işlemcim vardı anakartım biraz sorunluj işlemcim eski ve 1156lga bayağı eski işlemcilere oluyor bana hem işlemci hemde anakartın toplamının max 1500tl olacak işlemci ve anakart önerir misiniz??
  6. 3

Öneri 400watt power önerisi ?

Max param 400-500 arası
  7. 3

Öneri Benim yerimde olsanız bunları satıp bunu alırmıydınız?

Teşekkürler düşünceniz için fotoğraflar bazen yanıltıcı Olabilir sizce almak istediğim o LinQ 5005 yeteri kadar ses çıkarır mı ? Ben mesela çok sesli olduğu için 5+1 sistemi 2+1 e dönüştürüp öyle kullanıyordum gene çok fazla sesi vardı acaba bu 1+1 ling 5005 yeterli ses verir mi?
  8. 3

Öneri Benim yerimde olsanız bunları satıp bunu alırmıydınız?

Merhabalar dostlar elimde 2 tane hoparlör var şu anda telefondan yazdığım için fotolarını atamıyorum siz bunları satıp bunu alır mıydınız? Satacaklarım: hts-8190 5+1 hoparlör. Satış fiyatı:200 Satacaklarım: Friby fs-334u beyaz. Satış fiyatı:70 Alacağım: LinQ A5005 alış fiyatı fiyat:150tl...
Top Bottom