Arama sonuçları: *

1. Discrew

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Valla ben eve geldim denedim şimdi sorun devam ediyor, bilmem artık uğraşsam mı 1764952405 Benim için o kadar önemli mi emin değilim
  2. Discrew

Ghosting testi yapmadım, aksiyon filmi olarak Matrix izledim sadece orada da gözüme bir şey ilişmedi, fabrika servisi de az önce geldiler sağ olsunlar çok ilgililer, arka kapağa da temas oluyormuş oraya da sünger eklediler, sorun düzelmiş, benim linkini attığım bass test videosu ile denemişler...
  3. Discrew

Valla söylemedi, ama bana benimki kutuyu da atabilirsin dedi bilemiyorum o yüzden
  4. Discrew

Valla ben uğraştım fabrikadan gelecekler işte bakalım ne diyecekler. Ben işlemin yanlış yapıldığını düşündüğüm için yazdım, kendileri ilgilendiler gelip görmek istediler vs bakalım sonuç ne çıkacak iade falan değişim derlerse uğraşmak istemiyorum açıkçası 1764922383 Hocam 50 Hz videosundan...
  5. Discrew

Arkadaşlar,yarın benim eve direkt next fabrikadan gelecekler kontroller için, bu arada Tv kendi kendine açılıyor mevzusu için önden şunu söylediler, TV yi kapatırken kapama tuşuna basılı tutup kapa derseniz daha sağlıklı imiş, ben bunu bilmiyordum sizin de haberiniz olsun.
  6. Discrew

Ürüne bakacak arkadaşlar yetki onlar da kontrol sonrası değişim yada iade işlemi için işlem yapılacak. Bu bass sorunu için yazmıştım sonra da bu kumanda sorununu söyledim. Yukarıdaki gibi söylediler.
  7. Discrew

Arkadaşlar, bugün kesin emin olduğum bir durum var, TV kendi kendine açılıyor başına gelen var mı?
  8. Discrew

Bana daha dönmediler ,dediğim bas test i yaptınız mı
  9. Discrew

Sen benim attığımı denedin mi, asıl test o bence
  10. Discrew

Evet ama bu testte öyle, düzeldi diyenler de bu testle yapsın acaba onlarda da oluyor mu
  11. Discrew

Bilmiyorum ki şöyle dendi; Duvarda ise acaba tv plastik duvarda temas ettiği için oluşuyor olabilir mi? Arasına biz yalıtkan malzeme koyup deneyebilir miyiz? Arge ile paylaşıyorum dosyalarınızı Fuarda olduğumuz dan pazartesi tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Ben basit bir şey diye...
  12. Discrew

Ben çekip attım bile çoktan benimkinde hayvan gibi belli oluyor zaten
  13. Discrew

Benim çözülmedi 🥹 Yetkili birim sizlerle iletişime geçecektir. Wp destek video isteyip böyle dedi
  14. Discrew

Ben evde değildim ki, ne yapması gerekiyorsa yapmıştır diye düşündüm
  15. Discrew

Bende işlemi yaptı ben yokken de hala aynı bu titreme 1764241572 Vallahi zaten çok anlaşılacak şeyler mi bilmiyorum,ben de anlamıyorum farkı 1764241655 Bununla yapıyorum testi çok abartı mı oluyor
  16. Discrew

422 de 12 bit oluyor başka olmuyor, hdr açmadım kendi renkleri yeterliydi zaten, çok Sarı oldu diye ellemedim. 1764130888 Benim de arada gidiyordu,ama bir şey izlerken bir sorun yaşamadım
  17. Discrew

Gri renklerde belli oluyor gibi daha çok, neyse çok rahatsız etmiyor
  18. Discrew

Şu şekilde. @Abdullah Hacıgül , inceleme ne zaman gelecek acaba?
  19. Discrew

Youtube a girerken logosunun etrarfı falan belli oluyor
  20. Discrew

Bende de bu şekilde normalde de Youtube da falan çok dalga dalga görüntüler ortaya çıkıyor özellikle gride o normal dimi
Geri