Arama sonuçları: *

1. Hasancan23

Discord çöktü girilmiyor

aynı durumu bende yaşıyorum arkadaşlarım kullanıyor ama ben kullanamıyorum
  2. Hasancan23

Çözüldü✓ C diskini nasıl sıfırlayıp formatlayacağım

eyvallah kral hepsini halletim kurulumdayım
  3. Hasancan23

Çözüldü✓ C diskini nasıl sıfırlayıp formatlayacağım

hocam durum bu en hızlısından yardıma ihtiyacım var
  4. Hasancan23

Windows yüklü hdd'yi pcye takabilirmiyim ?

merhaba, elimde zamanında eski pcmde kullandığım şimdide içinde aileme ait olan çok değerli bir hdd var ama ne yapıcağım hakkında bir bilgim yok şimdi pcme bağlarsam windows 11'i bozarmı yoksa verileri görmezdenmi gelir bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
  5. Hasancan23

CL16 olarak aldığım ramlar CL22'mi yoksa benmi panikliyorum

onlar zaten osıkıntı değil aldığım an değiştiriyoımben pcyi aldığımda 16'dan 32'ye yükselttim belki ondan ötürü ellemeyi unuttuğumdan 1 senedir cl22'de kullanıyo*muşlum
  6. Hasancan23

bunca zaman xmp açık olmadan kullanmışım. Bunun bedelini toplayan mağaza satıcısına ödeticem
  7. Hasancan23

hocam bakıyorum bilgim olmayan konu hakkında beni aydınlatmanız için soruyorum bilgim yok xmp diye bişey olduğundan ve ben amd kullanmakdayım
  8. Hasancan23

merhaba ben lexar thor 2x16 32gb 3200mhz ve cl16 olarak satın aldığım ram'i kullanıyoırum ama cpuz'den bakmak istdiğim zaman bana bu bilgileri veriyor, bu şekilde bilgilendirmeler bulunuyo. Anakart'da ayarlarını mı yapmayı unuttum yoksa ramlarim sahte olarakmı gönderim yapıldı bana
  9. Hasancan23

Sıvı soğutma pompası ramlara doğru mı yoksa solda olması sorun olurmu ?

merhaba ben sıvı soğutmamın termal macununu yenileyeceğim ama yardıma ihtiyacım var pompamın boruları ram'a doğru konumlandırılmış ama ramllara baskı yapıyor ben termal macunumu değiştirirken pompanın borularını sağdan sola taşımak istiyorum ama bir problem ya da istemediğimiz bir durum oluşurmu...
  10. Hasancan23

Bios güncelleme yapıcam ama ayarlarım kaybolurmu ?

merhaba ben asrock b450M hdv Rev 4-0 anakartımın biosunu güncelleyecem ama bir çok ayar yapmıştım bios güncellemesini yaptıktan sonra yaptığım ayalarım kaybolurmu ? bana varsayılan ayarları kaydet sonra save and exit diyor kullanım kılavuzunda
  11. Hasancan23

30-25 senelik binam var Fiber başvurusu nasıl yapmalıyım

merhaba ben binamız için fiber başvurusunda bulunmak istiyorum lakin bizim ailemiz binanın yöneticisi değil dilekçe sunarsak bize gelebilirmi gelemezmi çünkü bina totalde 25-30 yaşında ama bizim binamızda dsl var vdsl henüz gelmemiş direkt olarak binamızın hemen sağ tarafında fiber alt yapısı...
  12. Hasancan23

Micrasoft hesabımı edge dışında açamıyorum

selam minecraft oynayacağım ya da gamepass satın alıcağım ama ne brave ne de crome üzerinden micrasoft hesabımı açamıyorum sadece edgede açılıyor özellikle zorluyorlarmış gibi duruyor ekstra olarak sadece edgede açılıyor mesela ben modrith'de mc hesabımı açamıyorum ya da curseforge...
  13. Hasancan23

A4Tech Bloody S87 alınır mı? ?

klavyenin ses'i beni mest etti ama birde markanın güvenirlik ve kalitesini bilmiyorum hepsiburada üzerinden baktığımda sadece 1 kişi aldığı belli oluyor bu klavyeyi almayı düşünüyorum hotswap klavye tuş bozulunca tuşu tamir edebileceğim ama marka sorunlumu bu model kronik sorunlumu emin...
  14. Hasancan23

Gamepower suki klavye'min tuşları yapış yapış oldu-

klavyemi kullanıyorum black switch tkl modeli bi anda üzerine şekerli içeceklerden biri döküldü bir çok switch'i yapış yapış oldu bildiğiniz etkili ve switch'leri sökmeden temizlmemin yolu varmı ?
  15. Hasancan23

Stok soğutucu yeterli olur mu?

istersen sıvı soğutma al 240mm kaliteli alabilirsin o paraya ama kule tipi alırsan gene işini görür ama kaliteli seçmeye özen göster
  16. Hasancan23

Apex 9 mini vs huntsman v3 x

huntsman v3X her türlü işine yarar apex 9 mini çok küçük ve çok pahallı red switch almanı tavsiye ederim çok daha iyi olur apex 9 alırsan çoğu tuşa basmak istersen fn tuşunu kullanmak zorunda kalırsın huntsman alırsan çok derdin olmaz
  17. Hasancan23

Türk Telekom Kutu Yerleştirdi Kaç Mbps Hız Alabilirim ?

hocam asıl soru sen o kutuyu nasıl açtın
  18. Hasancan23

Steelseries artist nova 5 kablosuz alınır mı? ?

bu kulaklığı alıcam ama şarj kablosunu taktığım zaman ses vermeye devam edicekmi ? en merak ettiğim soru o
  19. Hasancan23

HAYLAYF 2 RTX DEMO ÇIKTI

40 zor görürüm bende
Geri