Arama sonuçları: *

1. NightStop

ASUS TUF VG249Q Sonunda Geldi

Hayırlı olsun, benimkinin kenarında ufak bi çentik vardı, teşhir ürün mü yolladılar diye düşünmedim değil ama çok göze batmadığı için umursamadım uğraşamam iadesiyle falan. Onun dışında güzel monitör 1648542940 Monitörü scenery moda al bu arada daha canlı renkler alırsın
  2. NightStop

Monitörü Devamlı Açık Tutmak

Bu monitörü devamlı açık tutsak bi sıkıntı olur mu? Biraz bekleyince standby'a alıyor kendini ama elektrik yiyor mu böyle devamlı aç kapa mı yapmak lazım?
  3. NightStop

Dell'den çıkan DP kablosunu Asus monitöre taksam olur mu?

Peki teşekkürler
  4. NightStop

Dell'den çıkan DP kablosunu Asus monitöre taksam olur mu?

Dell'den çıkan DP kablosunu Asus monitöre Asustan çıkan HDMI kaablosunu da Dell monitöre taksam olur mu?
  5. NightStop

🔥İndirim ASUS 23,8″ VG249Q tekrar indirimde!

Şu an her şey için geçerli maalesef, ekonomi sağ olsun 1648150830 Evet o yüzden geçenki indirim kadar değil dedim
  6. NightStop

Adresler aynı, büyük ihtimalle hepsiburada trendyol gibi yerlerde direkt şirket adıyla satış yapıyorlar ya da gaminggen sitesini açmadan önce ilk açtıkları mağazadır
  7. NightStop

Bu beta plus teknoloji gaminggen zaten sanırım gaminggenin de şirket adı beta teknoloji
  8. NightStop

Geçenki indirim kadar değil ama yine güzel bir fiyatta, ihtiyacı olanlar değerlendirsin, https://www.gaming.gen.tr/urun/143121/asus-238-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor/
  9. NightStop

T6 mı yoksa T6 Ultra mı Almalıyım?

bu t6'yı takmak falan zor mu ya stok fan var bende sırf korktuğum için almıyorum ama almak istiyorum bi soğutma
  10. NightStop

Kasadan ince bi cızırtı geliyor

tamamdır teşekkürler hocam
  11. NightStop

RX6500XT ve İ5 11400F'li sistem

Hayırlı olsun aynısını aldım 1 ay önce 1 aydır kullanıyorum çok memnunum 1648063913 hee konu hortlamış pardon
  12. NightStop

ses ekran kartından gelmiyor ya yukarıdan işlemcinin olduğu yerden geliyor 1648051492 PC'yi yeniden başlattığımda cızırtı gitti, bu iyiye işaret mi?
  13. NightStop

Yardım Gaming.gen.tr Kargo Hakkında

Benim de aynı durumda mağaza falan açtılar yeni yoğunlar normal 1648050986 Ben bugün konuştuğumda bugün kargolanacak dendi ama hala paketlendi gözüküyor haftasonuna kalmasa bari bu sefer de kargo firması geciktirir
  14. NightStop

Şöyle bi gariplik var donanınhabere girince cızırtı artıyor normal google aramaya falan dönünce ya da başka bir siteye girince cızırtı kesiliyor böyle arada çok ufak cızırtılar geliyor :D
  15. NightStop

❌İndirim Bitti! Asus VG249Q Monitör 2299 TL!

Daha kargoya bile verilmedi benimki
  16. NightStop

Yok ekran kartından değil o zaman ya SSD ya da PSU ama psu da olamaz yukarıdan geliyor ses
  17. NightStop

SSD var m2
  18. NightStop

Fanlar eski değil ki kasa daha 3 haftalık falan, şunu farkettim dinamik bi sayfaya girince mesela twitch ya da şu an donanımhaberde konfetiler akıyor o cızırtı geliyor normal sabit web sayfasına geçince susuyor sanki bir şey işlediğinde böyle ötüyor gibi 1648040100 yok kasa daha 1 aylıktır max
  19. NightStop

Baktım herhangi değen bir kablo falan yok
  20. NightStop

CPU fanından mı yoksa kasa fanından mı çok anlayamadığım ince bir sürtme sesi alıyorum kasadan, cızırtı sesi gibi bu normal mi?
Geri