Arama sonuçları: *

1. YavuzZxS

Öneri Turktelekom gereğinden yavaş internet

hocam çok merkezi bir yerde oturmuyorum altyapı değerlerinde vardı sanırsam
  2. YavuzZxS

benim bu konularda çok bilgim yok kusura bakmayın hocam ancak testi yaptığımızda çıkan download ve upload verileri mbps ile alakalı değil mi? çünkü ben internetten baktığımda 16 mbps yaklaşık 2 mb/s indirme yaptığı yazıyordu benim internetim 1 mb/s bile zor görüyor
  3. YavuzZxS

burası mıdır yoksa xDSL istatistiklerini mi atayım?
  4. YavuzZxS

bu veriler kablosuz. Daha öncesinde kablolu da yaptım pek bir fark olmadı download 8.5, upload 2.4 falan çıkmıştı. Zaten testlerde farklılık olabiliyor genelde ping 10 çıkıyor, jıtter 3
  5. YavuzZxS

normalde 16 mbps internet paketi almıştım ancak hız testi yaptığımda sonuçlar şu şekilde normal olmadığını düşünüp acaba altyapımda mı bir sorun var diye düşünüp altyapıyı sorguladım altyapı gayette karşılıyor nedeni Türktelekomdan mı kaynaklanıyor yoksa benim yapabileceğim bir şey var mı...
  6. YavuzZxS

Laptopta ölü piksel.

Dün aldığım laptopta bugün ölü piksel farkettim siyah ekran açtığımda mavimsi bir nokta var ortalara doğru sadece siyah ekranda göründüğü için yoksayayım mı yoksa Değişim yapmalı mıyım sonradan çoğalma ihtimali falan var mı?
  7. YavuzZxS

Laptop işletim sistemi kurduktan sonra iade olur mu?

Freedos laptop alacağım. windows kurduktan sonra bir sorun yaşarsam veya beğenmezsem iade edebilir miyim Hepsiburadadan alacağım
  8. YavuzZxS

Asus TUF Gaming mi Abra A5 V16.7 15,6" mi ?

Ama abi bu alınır mı niye bu kadar indirim var rtx 3050 gtx1650den daha iyi değil mi? Şu anda 1650 liler da 12 000 ve 10nesil işlemci
  9. YavuzZxS

Asus tuf gaming fx506 alınır mı ?

Yok hocam ankarada değilim malesef
  10. YavuzZxS

14 bin civarında geziyor dell g15. AAA oyunlardan kastınız nedir hocam ?
  11. YavuzZxS

Asus tuf gaming fx506 HN004 almayı düşünüyorum. Link : https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506lh-hn004-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHQ?magaza=qobo+store&url_src=and-product-detail Ilerde ram yükseltmesi yapacağım...
  12. YavuzZxS

9.000-12.000 arası laptop önerisi

Ne kadara satıyorsun hocam?
  13. YavuzZxS

9.000-12.000 arası laptop önerisi

Oyun Laptobu almak istiyorum bütçe 12.000 tl ye kadar çıkabilir.Daha çok valorant,cs gibi oyunlar oynuyorum.Ara sıra hikayeli oyunlar da oynayabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom