Arama sonuçları: *

1. S

2 Oyun PC den 1 Yayın PC ye Bağlantı Yapma

Up up Yok mu az çok bu işlerden anlayan bir arkadaş
  2. S

2 Oyun PC den 1 Yayın PC ye Bağlantı Yapma

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba, Eşim ile birlikte oyun oynadığımız yan yana 2 pc mevcut. Bu iki pc den ayrı bir yayın pc ye görüntü ve ses aktararak canlı olarak yayın yapmak istiyorum (twitch, youtube vs.) OBS programını kullanacağım diyelim. Bu bağlantıyı nasıl yaparım? Aşağıda...
  3. S

Yeni Fiyat Performans Bilgisayar İstekleriniz Nelerdir?

Bir Apu sistem daha istiyorum 5k civarlarında yine 5600G 'li olabilir çok çabuk bitti yav yetişemedik :(
  4. S

Sadece Yayın İçin PC öneri

Ya da şöyle sorayım bu soruyu, İşlemci: AMD 18-7410 APU with AMD Raedon R5 Graphics olan bir laptop var, bu iş görür mü? bu laptop da yalnız çözünürlük 1366x768 fakat ben 1920x1080 olarak yayın yapmak istiyorum fark eder mi?
  5. S

Bütçe problem değil hocam 1080p 60hz 2 PC den ve 2 720p web cam dan aktarılacak kayıtları OBS den yayınlayacak en uygun fiyatlı ürün
  6. S

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Twitch de OBS üzerinden yayın yapacağım için ayrı bir PC istiyorum. Bu PC ye iki adet PC den görüntü, iki adet web cam görüntüsü ve sesler aktarılacak. Capture Card var iki tane her şey hazır. Obs üzerinden yapılacak canlı yayınlar ve kayıtlar için sistem...
  7. S

100 mbps ye kadar VDSL f/p önerisi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Forumda yeniyim ilk konum yanlışım varsa maruz görün lütfen, 100 mbps ye kadar sadece yayın için ethernet kablolu bağlanacağım belki de wifi bile kullanmayacağım f/p tavsiyesi alabilir miyim
Top Bottom