Arama sonuçları: *

1. Jasanayaka

Yardım James Donkey 619s alınır mı ?

Alınmaz, bayağı dandik bir klavye. Şahsi görüşüm, James Donkey markasını pek tavsiye etmiyorum.
  2. Jasanayaka

Beklemeden alacağımı almalımıyım beklemelimiyim?

Fiyatların en azından yakın gelecekte düşme ihtimali yok bence. Alma niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun.
  3. Jasanayaka

Windows 11 geçme yolları var mı?

Ben bir aydır kullanıyorum, şimdilik bir sıkıntı yok. Windows 10'un görsel olarak doldurulmuş hali diyebiliriz. Rehber olması adına, videoda yapılan baştaki regedit işlemlerini uygularsanız TPM 2.0 sınırlamasını bypass etmiş olursunuz. Bypass'dan sonra normal yükseltme ile Windows 11'e...
  4. Jasanayaka

Bu laptop alınır mı?

RAM’i yükseltilebiliyor ise alınır. APU işlemci olduğu için oyunlardaki performansı artırmak adına 16 GB RAM çok daha iyi olacaktır.
  5. Jasanayaka

Sıfır Laptop Kutusu Nasıl Olmalı?

Orijinal bantlarını görünce anlarsın, genelde marka logosunun bir desen oluşturduğu bantlar oluyor. Açılmamış ise sıfırdır.
  6. Jasanayaka

Asus Laptop Pildeyken Fps Düşmesi

Cihazın pildeyken tam olarak performans gösterememesi, veya zamanla FPS droplarının oluşması gayet normal. Dizüstü bilgisayarlar tam gücünü şarjda iken verir.
  7. Jasanayaka

Şubat Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünler?

Kablosuz oyuncu faresi ihtiyacım var, bununla ilgili bir indirim olursa mutlaka değerlendiririm Abdullah abi :)
Top Bottom