Arama sonuçları: *

1. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/phantom-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46900/ Hazır sistemin fiyatı uygun mu sizce?
  2. A

Fan Sesi Düşük Laptop Önerisi

Merhabalar, son günlerde modeller arasında seçim yapmaya çalışırken kendimi kaybettim sanırım. Kendimi burada buldum o yüzden. Geçen hafta Casper g870 alıp geldiği gibi iade ettim. Bu fan sesleri normalleştirilmiş ama bana çok saçma geldi. 13 yıllık casper notebook var evde ama bu yeni nesiller...
  3. A

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Geçen gün itopya gibi sitelerden alacağınıza vatandan alın dedim diye uyarı aldım forumdan. Başka sözüm yok.
  4. A

Vatan Computer 25K Topladığı Sistem Nasıl?

İtopya vb. sitelerden alacağına git fazlasını ver Vatan'dan al. Kafan rahat olur. Pahalı diyenlere kulak asma. Uyumsuz parçan olmasın yeter.
  5. A

Deluxe 7-A sistem alınır mı?

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Son olarak ekran kartı palit mi inno mu? Çok fark yok sanırım aralarında.
  6. A

Sıvı soğutucu olarak tek seçenek verilmiş Champion 5t-12'de. Onu almam iyi olur mu? Yoksa daha iyi bir seçenek var mı? Ve bir de ram olarak hangisini tavsiye edersiniz bir çok seçenek var. Mhz ve cl işi de kafamı karıştırıyor.
  7. A

Merhabalar, yaklaşık 2-3 gündür hazır sistemler arasında zombi gibi dolaşıyorum. Aslında bütçem monitör dahil 25k ama bütçem değişebilir yani sorun değil yeter ki kafama yatsın sistem. Hangi sisteme baksam ya anakartı kötü ya ekran kartının üreticisi kötü. İşin garip yani para verip anakartı da...
Geri