Arama sonuçları: *

• Users: ARGOS
  • Order by date
  1. A

Dizüstünde Mikrofonu Takınca Robotikleşiyo

Selamlar Rampage Bemol marka mikrofon aldım eski masaüstü bilgisayarımda denediğimde gayet düzgün ses kalitesi mevcut ama dizüstüne takınca USB ile sesim çok robotikleşiyor ve anlaşılamayacak dereceye geliyor iletişim kuramıyorum sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı ? mikrofon bozuk değil.
  2. A

EKRANDA YATAY SİYAH ÇİZGİ

Dün evdekiler almıştı muhtemelen oyle bir şey olmuştur kablo vesaire mi zarar gormüstür yoksa direkt panel mi 1659688519 Panel içinde kablolardan mı kaynaklanir acaba yam bilgim yok panel ile ilgili
  3. A

EKRANDA YATAY SİYAH ÇİZGİ

Excalibur g770 model laptop umda ekranın alt kısmında yatay çizgiler oluştu arada geçiyodu sabah kalktım artmiştı taşıma esnasında oldugunu sanmıyorum ekranı kapatırken opma ihtimali var mıdir ya da bu sorunun sebebi nedir yardımcı olursaniz sevinirim :) 1659678843 Ss aldım ve ss de normal...
  4. A

Sistem hakkında görüşlerinizi beklerim

Sistemi aldım sitede tükenmiş böyle parçaların listesi var fikirleriniz nelerdir ?
  5. A

Bu modem vdsl desteklermi ?

modem vdsl destekler mi bilgisi olan yazabilr mi vdsl e geçicem desteklemiyor ise yeni modem alıcam
  6. A

Sizce alınır mı bi arastirdim gayet güzel tavsiyenizi beklerim

https://www.itopya.com/bbl-typhoonintel-core-i5-11400fmsi-radeon-rx-6600-xt-mech-2x-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdg_h16698
  7. A

Sizce alınır mı ortalama fps değerleri ne olur ?

evt bende farkettim
  8. A

Sizce alınır mı ortalama fps değerleri ne olur ?

https://www.itopya.com/burak-gungor-firstintel-core-i3-10100fmsi-geforce-gtx-1650-4gt-lp-oc-4gb8gb-ddr4480gb-ssdgeforc_h16443 İtopya da böyle bi sistem gördüm alınır mı sizce ? i3 10100f in fps değerlerini DA yotutbe kanalında bi videoda izledim 1650 super ile gayet iyiydi yaklaşık değerleri...
  9. A

AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz İşlemci içinde soğutucusu yani fanı var mı ?

eyvallah kankam bende yeni farkettim 2 tane olduğunu :D :D
  10. A

itopyadakinde mpk yazmıyo ama ?
  11. A

eyvallah brom 1645649816 itopyadan alıcam oradaki fanlı mı bi baksan çok makbule geçer be kankam
  12. A

Sistem topluyorum ve işlemci olarak apu işlemci seçtim içinden stok fan soğutucu çıkar mı ?
  13. A

10.000 tl üst sınırım var güzel sistem önerisi ?

https://www.itopya.com/apu-value_h14766 bu sistem nasıldır hcam V 4.5 in aynısı nerdeyse anakartı değişik sadece
  14. A

VOK dediğin nedir brom bi aydınlatsana beni kim duyurcak
  15. A

genel olarak warzone pubg fifa gibi oyunlar oynarım 10.000 tl üst sınırım var önerebileceğiniz sistemler nelerdir ?
  16. A

Adata xpg 8100 vidası nerden bulurum.

Ürünü aldım ama içinde vida yok laptopa montaj yapamiyorum nerden bulabilirim ?
  17. A

BU modem vdsl destekler mi ?

Altyapım vdsl i destekliyo onu araştırdım ondan bahsediyosan
  18. A

BU modem vdsl destekler mi ?

Elimde bu model modemden var vdsl destekler mi geçiş yapıcam alıcağım hız zaten 20 mgb fln bu 300 e kadar destekliyomuş
  19. A

Linkteki ssd alınır mı ?

DRAM vesairesi var dimi çok bilgim yokta ssdler hakkında
  20. A

Linkteki ssd alınır mı ?

DRAM olmaması neye etki eder aydınlatır mısın beni ?
Geri