Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Hdd yi okumuyor+hdd birkaç dakikaya kapanıyor

2 yıllık ama 1 yıl kullandı arkadaş ve sağlığını ss atamam çünkü masaüstüne geldiğim gibi hdd calısmayı durduruyor zaten bilgisayar okuyamıyor
  2. SECTOSS

Hdd yi okumuyor+hdd birkaç dakikaya kapanıyor

Hdd yi doğru bir şekilde taktıgıma eminim bir sürü videoya baktım emin olmak için zaten çalışıyor ama yaklaşık 2 dakika sonra hdd den ses gelmiyor ve disk yöneticisinde hdd gözükmüyor sebebi ne olabilir
  3. SECTOSS

Forza horizon 5 yarış ayarları

Goliath a giriyorum herkes benim seçtiğim aracı seçmek zorunda kalıyor ayarlama kısmıda yok etkinliğe başlarken nasıl düzeltebilirim bunu
  4. SECTOSS

Forza horizon 5 te unutulmuş araçları alamıyoruz

Oynuyoruz zaten 3 saat oldu ben 15-20 dakika oynayarak almıştım arkadaşlarla 3 saattır oynuyoruz alamadık
  5. SECTOSS

Sorun olan hangi görevler olduğunu bilmiyoruz 1746364529 F40 ı alabildiğimiz görevi söylermisiniz
  6. SECTOSS

Arkadaşlarımdan birisi 5 seviye birisi 7 seviye başlangıçtaki görevleride yaptılar ama unutulmuş araçları alamıyoruz bunun belli bir sırasımı var(f40 ı almaya çalışıyoruz şuan) yada belli bir seviye veya görevmi yapmaları lazım çünkü maplerinde külübede gözükmüyor ama ben onları kulübenin önüne...
  7. SECTOSS

Rx9080 ve 9090 serisi gelecekmi?

ben 9080 nın gelecegını pek sanmıyorum uzun süredir hep maksımum 70 serisi olacak diye diye söyledıler bu kadar seyden sonra 80 serisi gelecegını sanmıyorum
  8. SECTOSS

yazın alacagım alırsam zaten
  9. SECTOSS

anladım o zaman 9070xt alacagım buyuk ıhtımal
  10. SECTOSS

bazı kaynaklarda gelecegı bazı kaynaklarda amd nın sadece maksımum orta sevıye kart uretecegı soylenıyor hangısıne ınanacagıma ınanamadım 9080 ve üstü gelecekse ona göre para bırıktırıcem gelmecikse 9070 serisinden bır kart almayı planlıyorum sizce yenı amd kartları cıkacakmı?
  11. SECTOSS

Çözüldü✓ 9950X İÇİN BU SOĞUTUCU ALINIR MI?

alınır ama tavsıyem şudur https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-iii-360-intel-amd-uyumlu-360mm-radyatorlu-3x12cm-p12-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-acfre00136a.html?srsltid=AfmBOor5INYXru_fS3Vdm8lA1ylhJTu6ey6Mc_vG-HV2XUf7UmJwEzYJ
  12. SECTOSS

Bu psu'lar alınır mı ?

hayır psu dan hiç ses duymadım şuana kadar hatta bılgısayarı full yukte kullanırken bıle çok az fan sesı duymusumdur 1745609598 ama unutmamanız gereken olay su kı coıl whıne sansa baglı bırseydır bırısınde coıl whıne olur bırısınde olmaz bu tamamen sansınıza baglı
  13. SECTOSS

Bu psu'lar alınır mı ?

msi mag modelini kendin kullanıyorum gayette memnunum bırcok sorun yasamama ragmen psu korumaları sayesınde pc ye hıcbırsey olmadı tavsıye ederım(bitfenix hakkında yorum yapamicam deneyimim olmadı)
  14. SECTOSS

Böyle bir sistem topladım kendi çapımda alacağım ama daha iyisi olabilir mi?

hepsini taksitli alacagına direkt taksite güzel bir hazır sistem alabilirsin bu bütçede
  15. SECTOSS

10k ya 2k monitör önerisi

Renk değerlerini diyorsan zaten yıllardır va panel kullanıyorum beni pek etkileyeceğini düşünmüyorum
  16. SECTOSS

Pardon yanliş anlaşılma olmuş kendi attığım monitörde sıkıntı yaşarmıyım onu sordum
  17. SECTOSS

Açıkçası fortnite, overwatch ve marvel rivals gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hz değeri yüksek olması benim için iyi olur bu ürünü alırsam pişman olurmuyum ki?
  18. SECTOSS

Selamlar 10k ya 2k monitör almayı düşünüyorum ben kendime göre bir monitör buldum ama sizden de öneri almak istedim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ3JJFW6/ref=asc_df_B0CZ3JJFW61744844700000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CZ3JJFW6&linkCode=asn&psc=1 benim düşündüğüm monitör bu...
  19. SECTOSS

R5 7600X ve 7800XT Sistem 35,999 TL alınır mı ?

benım baktıgım kaynaklarda ort 6 fps fark oluyordu 15-20fps fark gormedım ha tabı benım baktıgım kaynakta yanlıs olabılır ama 15-20fps fark olacagını dusunmuyorum
  20. SECTOSS

R5 7600X ve 7800XT Sistem 35,999 TL alınır mı ?

7900 gre ıle 7800xt arasında pek bır performans farkı yok haberınız olsun
Geri