Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

R5 7600X ve 7800XT Sistem 35,999 TL alınır mı ?

benım baktıgım kaynaklarda ort 6 fps fark oluyordu 15-20fps fark gormedım ha tabı benım baktıgım kaynakta yanlıs olabılır ama 15-20fps fark olacagını dusunmuyorum
  2. SECTOSS

7900 gre ıle 7800xt arasında pek bır performans farkı yok haberınız olsun
  3. SECTOSS

alakası yok 7800xt nın 4070 supere bıle fark arttıgı cogu zaman var
  4. SECTOSS

bence mükemmel işlemciyi 9600x yapıp sogutucuyu ml240 yapıp ve ramı 32gb yapıp 42.5k ya alabılırsınız mukemmel olur
  5. SECTOSS

4k tl monitör tavsiyesi

profosyonel bır tasarımcı veya edıtor degılsen etkısı olmaz ama kagıt uzerınde cok fark var ama acıkcası bır kahverengıyı daha duzgun gormek normal bır kullanıcının pek umursayacagını dusunmuyorum lg nın panelı ve renk kamotu zaten kalıtelı lg alabılırsın
  6. SECTOSS

4k tl monitör tavsiyesi

ben ıkısınıde bıraz deneme fırsatım oldu aradakı panel farkı profosyonel bırısı degılsen pek ayırt edılmıyor onun dısında lg hosuna gıttıyse onu alabılırsın bende lg yı cok severım ekran konusunda
  7. SECTOSS

4k tl monitör tavsiyesi

ıkısı arasından hangısı daha hosuna gıderse onu al bence cok yakın modeller
  8. SECTOSS

Yardım Snowman x6 Anakartıma uyar mı---> MSI MAG B550 Tomahawk

sogutucunun fanlarının yukseklıgını ayarlayabılıyorsunuz kı degecegını sanmıyorum ama degerse bıraz yukseltırsınız olur bıter o zaman bıle cpu yukseklıgı yeterlı kalacaktır kasanızın
  9. SECTOSS

Yardım Snowman x6 Anakartıma uyar mı---> MSI MAG B550 Tomahawk

burada anakarttan zıyade kasanısın cpu sogutucu yukseklıgının destegıne bakmanız lazım ve kasanız o destegı saglıyor rahatlıkla kullanabılırsınız
  10. SECTOSS

Yardım W11 de almanya vpn ını nasıl eklerım

buradaki kısımlara ne yazmalıyım onerecegınız almanya adresı ıle beraber ne yapmam gerektıgını lutfen anlatırmısınız sımdıden tesekkurler
  11. SECTOSS

SysWOW64 dosyasındakı bırseyı sıldım ve mıcrosoft store acılmıyor

yanlıslıkla bırseyı cracklerken syswow64 da mıcrosoft.store ıle baslayan bır dosyayı sıldım ve mc store acılmıyor ne yapmam lazım yardım edın
  12. SECTOSS

The boys volume 4 çizgi romanı türkiyede nereden bulabilirim

direkt dediğim karakterlerın oldugu romanların lınkını atma sansın varmı onların romanı var ıse
  13. SECTOSS

Hocam ben daha çok güçlü varyantların olduğu romanlar istiyorum güçlü karakterlere bayılıyorum (irongod, the darknest knight,cosmic armour superman,rune kıng Thor vs.) bunların romanlarını pek bulamadım bildiğiniz varsa atabilirseniz sevinirim veya güçlü karakter barındıran başka romanlarda...
  14. SECTOSS

Bende tam dün almıştım diyordum bu romanı nasıl buldum diye şansıma yeni basılmış vay be :DDD neyse o zaman başka romanlar alıcam bu çıkana kadar sağolun hocam 1728420519 Bu arada yanlış hatırlamıyorsam toplam 3 kitaptı demi seri
  15. SECTOSS

Merhabalar bu kitabı Türkçe bir şekilde arıyorum ben henüz bulamadım bilenleriniz varsa lütfen link atabilirmi
  16. SECTOSS

Yeni bilgisayar alıcağım rtxli bir sistem önerir misiniz?

@vladvlad sadece kendını kucuk dusuruyorsun sıstem gayet uyumlu 1080p ıle
  17. SECTOSS

Phantom Spirit montajı doğrumu?

aynen doğru yapmıssın
  18. SECTOSS

Pc aldıktan sonra ne yapmalıyım?

rica ederim iyi geceler
  19. SECTOSS

Pc aldıktan sonra ne yapmalıyım?

display port kablosu daha iyi olur ayrıca gpu ve cpu ıcın stres testlerı ındırın ve bıos tan ramlarınızın mhz ını doğru ayarlayın detaylı bılgı ıcın şu vıdeolara gıdebılırsınız
  20. SECTOSS

Sistem yorum ve tavsiye

artık maalesef gunumuzde 20k ya sadece adam akıllı kasa bile zor var monıtor dahıl toplamak ınanılmaz zor
Top Bottom