Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Monitörde markanın önemi

Arkadaşlar monitör ihtiyacım var ve monitörde çeşitli markalar var bildiğiniz üzere. Tv ve monitörde isim yapmış LG Samsung gibi markalar var piyasada. Buna ek olarak oyun sektöründe isim yapmış Asus MSI gibi markalar da var. Bu ikisinden ziyade monitörle ilgilenmeye başladığımda ismini duyduğum...
  2. F

329 TL'ye Corsair HS35 Alınır mı?

Kesinlikle önermem öncelikle türkiyedeki servisi rezalet İkinci olarak mikrofonu discort sertifikalı vs deniyor ancak işe yaramıyor kesinlikle kuşlanışsız bir kulaklık tercih ederken tek sebebim mikrofonunun sökülebilir olmadı ve sertifikalı olmasıydı ancak mikrofonda sınıfta kaldı Üçüncü olarak...
  3. F

Öneri Corsair HS35 alınır mı?

Kesinlikle önermem öncelikle türkiyedeki servisi rezalet İkinci olarak mikrofonu discort sertifikalı vs deniyor ancak işe yaramıyor kesinlikle kuşlanışsız bir kulaklık tercih ederken tek sebebim mikrofonunun sökülebilir olmadı ve sertifikalı olmasıydı ancak mikrofonda sınıfta kaldı Üçüncü olarak...
  4. F

Corsair hs35 mikrofon sorunu

Muhtemelen sorun vardır gönderin servise tak çıkart yaparak bir sorun varsa bu sorunu daha da büyütebilirsiniz bundan kaçınmanızı öneririm Ayrıca olumlu bir dönüş alamazsanız corsair rma ya mutlaka başvurun türkiyedeki servislerden 5 milyon kat daha ilgili ve mantıklı karar alma yetenepine...
  5. F

Çözüldü✓ Max 3000₺ monitor önerileriniz nelerdir. Güncel 20222

Ben de aynı durumdayım Flitreleme olarak kendini ispatlamış markalara yönelmeyi düşünüyorum öncelikle bu da -LG -Samsung - vievsonic Seçenekleri kalıyor Buradan sonra sadece oyun oynayacaklara sanırım VA panel öneriliyor ancak ben çalıştığım için IPS panel tercih etmek istiyorum 100 hz üstü...
  6. F

Öneri Membran klavye önerir misiniz?

Ben de razer ornata chroma v2 kullanıyorum membran bi klavye ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ses olarak çok tatmin edici geldi bana ve biraz da sesli kabul etmek gerekirse ama ben bunu tercih ederek aldım. Razerin müşteri hizmetleri oldukça iyi ingilizce istiyorlar yurtdışı ile...
Top Bottom