Arama sonuçları: *

1. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Knk görsel var sattığıma dair
  2. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Knk itemsatışta görsel var ya sattığıma dair
  3. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Knk itemsatış dert değil bana zaten hesap satımı yasal deil açacağı dava çok sorun deil ki 86 TL ye altı zaten adamlar uğraşmaz bile ben sadece lol hesabını ödeme bilgilerini vererek geri alabilir mi veya kapattırabilie mi bunu bilmiyorum
  4. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Reis olayı cok detaylı anlatamadım olay şu ben bu adama ilan sattım adam hesap + para şeklinde ödeme yaptı lakin bana verdiği hesabı geri almış bende o yüzden aldım dolandırmadım kimseyi yani
  5. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Reisler konuyu karıştırmadan gireceğim 2021 de itemsatıştan sattığım hesabı dün riota ticket atarak geri aldım. İlk sahibi olduğum için hesabın en ince ayrıntısına kadar her bilgiye sahibim sattığım kişi başkasına sattı mı bilmiyorum ama aktif olarak oynanmış hesap 1000 rp atılmış hatta şimdi...
  6. B

İtemsatış hesap geri alma

knk adam aktif kullanıyomuş hesabı 10 gün önce maç atmış
  7. B

reis adam para harcamış hesaba hani vicdan yaptım bide tırstım dava mava bişi diyo ya sitede
  8. B

Reisler hayırlı akşamlar ben 2021 yılında sattıgım lol hesabını bugün yanlışlıkla geri aldım ama isteyerek değil başka bi hesabımı almaya çalışırken riot eskisini verdi itemsatışa girdim alıcı 1 sene önce aktif olmuş desteğe yazdım bilet oluştur dedi lakin sattıgım adamın bi başkasına...
  9. B

3060 Tİ düşük fps sorunu

kurulu hepsi
  10. B

3060 Tİ düşük fps sorunu

merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
  11. B

3060ti düşük fps sorunu

merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
  12. B

Monitör sinyal yok hatası

Merhabalar arkadaşlar bilgisayarım oyun indirmek iççn tüm gün açık kaldı daha sonrasında kendini uyku moduna aldı ve klavye mouse herhangi bir tuşa bastığımda görüntü gelmedi kapatıp açtım sinyal yok hatası aldım statik elektriğini aldım, bios pili çıkardım taktım ekran kartını söktüm taktım...
  13. B

Sizce İkinci El Asus Tuf Gaming F15 Bu Fiyata Alınır Mı?

knk fiyat biraz fazla değil mi
  14. B

Oyun Desteği Kesilirse Ne Olur?

sizce destek ne zaman kesilir yani xbox 360 14. ya da 15. senesinde desteği kesti bu konsol çıkalı xbox 360 kadar olmadı
  15. B

Arkadaslar bu pc Alınır mı?

minimum 450 hadi taş çatlasın 550w gereken sisteme 750 w :D harbi tuhag olmuş
  16. B

Oyun Desteği Kesilirse Ne Olur?

geçmişte çok oyun oynamış biri deilim yani eski oyunların hiçbirini daha önce oynamadım xbox one s e oyun desteği kesilince ne oluyor tam olarak eskş oyunlar oynanmıyor mu ua da online oynanmıyor mu artık
  17. B

ANAKART EKRAN KARTI UYUMU

bu konuyu daha önce çok kez açtım fakat son kez içim rahat etsin diye açmak istiyorum lütfenn sizde son kez sıkılmadan cevaplayın Gigabyte A320mS2H anakartıma gigabyte gtx 1070 windforce uyar mı 650w psu alacağım birde yanına uyarsa bu uyum nasıl anlaşılıyor bu iki bileşenin soketlerini nasıl...
  18. B

Soket Uyumu Nasıl Anlaşılır?

gameparaj 450w
  19. B

peki 1070 500w psu istiyor minimum bende 450 var sorun olur mu
  20. B

a320ms2h ile gtx 1070 soketleri uyar mı
Geri