Arama sonuçları: *

1. F

Bilgisayarımın CPU'SU %100 ÇALIŞIYOR

Neden, bilgisayarımda yaklaşık 2 yıldır yüklü bu program fakat ben bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum
  2. F

ikisini birleştirmiş bilgisayarı ilk açtığımda 3-4 ve 5 sonra ise 7ve 8
  3. F

bilgisayarı ilk açtığımda böyle oluyor 1645299125 Sonrasında ise sürekli artıp azalıyor bir %10-20 'ye düşerken bir %70-80 'lere çıkıyor hiç stabil değil
  4. F

Kullanan programlar sürekli değişiyor sadece bir program kullanmıyor
  5. F

Bilgisayarımın CPU'su 3-4 gün boyunca %100 çalıştı hiç inmedi şimdi ise bilgisayarımı ilk açtığımda %100 çalışıyor bir müddet sonra düşüyor fakat hiç stabil değil bir yükselip bir artıyor hiç bir şey yapmadığım halde. Zaman zaman %100 e de çıkıyor ve bilgisayarım açaılışte ve kullanırken çok...
  6. F

Bilgisayarım Birden Çok Yavaşladı ve CPU %100 Çalışıyor

Başka yapabileceğim bişey yok mu çünkü crackladığım ve lazım olan çok program var bu yüzden format atmak veya sıfırlamak istemiyorum
  7. F

CPU'yu kullanan uygulamalar sürekli ve her gün değişiyor yani tek bir uygulama kullanmıyor.
  8. F

Virüs taraması yaptım fakat hiçbir sonuç çıkmadı 1645293982 Format atmak istediğim son seçenek ancak başka yol bulamazsam ben de format atacağım
  9. F

Merhaba, bilgisayarım normal hızında çalışırken 2 hafta boyunca hiç açmadım ve 2 hafta sonunda açtığımda bilgisayarımın çok yavaşladığını gördüm. Açılışta çok yavaş açılıyor ve siyah ekran veriyor açıldıktan sonra hiçbir şey yapmadığım halde CPU %100 çalışıyor ve bilgisayarım çok yavaş. Bu sorun...
Top Bottom