Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Warzone Stutter Sorunu Çözümü

Doğru ve ayrıca curve optimizer -15 ayarladım daha iyi oldu her gün biraz daha ayarlayarak optimize ediyorum
  2. MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı

Comment by 'Serkan02' on the classified ad 'MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı'

Daha önce kullanmadığım için güvenemiyorum
  3. S

Konuyu güncelledim bir bakarsınız.
  4. S

Bunlarla geçmedi. 1785796868 Artık bu sorunla uğraşmaktan kusucam paramızla rezil oluyoruz!
  5. S

Tamamdır yapıp haber vereceğim.
  6. S

Başka önerin var mı?
  7. S

@darktower Wifi ve bluetooth'u aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım ve anakartın arkasından wifi antenini söktükten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ama işe yaramadı.
  8. S

Teşekkür ederim, WiFi durumunu hiç düşünmedim deneyeceğim. Diğer değindiğiniz şeyleri de dikkate alacağım. Deneme yaptıktan sonra burayı güncelleyeceğim.
  9. S

Sorunu MFG'yi devredışı bırakarak çözdüm. Ekte yaptığım testlerin karşılaştırmasını ekran görüntüsü olarak koydum bakarsınız. Selam Arkadaşlar, Bir süredir Warzone’da stutter sorunuyla uğraşıyorum. Sistem düzenli olarak 5,04 ms’de bir frametime yükselerek 250 Fps’lerden bir anda 20 Fps’lere...
  10. S

5070ti Takılma Stutter Problemi

Bende warzone’da stutter var 250fps’lerden düzenli olarak her 5,04 saniyede bir 20fps’lere düşüyor birkaç haftadır bununla uğraşıyorum her şeyi denedim bir türlü geçmiyor. Bazen geçiyor bazen geçmiyor. Bir tane uygulama sorgulama yapıyor diye düşünüyorum, çözüme yaklaştım gibi duruyor ama deli...
  11. S

5070ti Takılma Stutter Problemi

Bende de bu sorun var her şeyi denedim bir şey değişmedi sıradaki adımım klavye ve mouse’um kablosuz usb dongle ile çalışıyor bu dongle’ın sürümlerini güncellemeye ve anakartın wifi bluetooth sürümlerini güncellemeye çalışacağım baktım geçmiyor kablolu usb’li deneyeceğim. Bence sorun buradan...
  12. MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı

Comment by 'Serkan02' on the classified ad 'MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı'

Takas istemiyorum, kart çok yeni ondan sebep 61.000₺ diyim.
  13. MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı
    Closed

Satılık Nvidia MSİ GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Ekran Kartı

Balıkesir ve çevresine SADECE ELDEN SATACAĞIM Yepyeni 11.07.2026 vatan bilgisayar faturalıdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Gelip test edebilirsiniz. 5080'e geçme kararımdan sonra alıp kullandığım için iade edemediğimden satıyorum.
    67,000.00 TRY
  14. S

ÇÖZÜLDÜ Battlefield 2042 Directx function DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Hatası

Ben sorunu seninde okuduğun üzere bu adımlarla çözdüm başka bir çözüm yolu maalesef bilmiyorum.
  15. S

İş Fikirlerinizi Merak Ediyorum. Yarın bir iş sektörüne giriş yapacak olsanız hangisi olurdu?

Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. Yeni bir sorum daha var, ilk zamanlar olmasa bile en azından ilerisi için finansal ve zamansal özgürlüğe sahip olabileceğiniz bir meslek sizin için nedir?
  16. S

İş Fikirlerinizi Merak Ediyorum. Yarın bir iş sektörüne giriş yapacak olsanız hangisi olurdu?

Merhaba arkadaşlar, Ben geleceği olan ve kar marjı yüksek bir sektöre giriş yapmak istiyorum, şuan sizin paranız olsa hangi işe girerdiniz ne üzerine bir yer açardınız? Neden? Nerede Olurdu? yada bir sektöre girmek yerine elinizdeki parayı ne yapardınız?
  17. S

ÇÖZÜLDÜ Battlefield 2042 Directx function DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Hatası

Hiçbir hata almıyorum yardımın için teşekkürler.
  18. S

Yardım Fifa 23 DirectX Hatası "DirectX function "GetDeviceRemovedReason" "

Hala hata almış değilim pazara kadar almaz isem güncellicem.
Geri