Arama sonuçları: *

1. Ö

Jack girişlerim gözükmüyor

Merhabalar bugün cs atarken arkadaşım sesimin gelmediğini söyledi baya bi baktım sesim gitmedi yeniden başlattım ve bu sefer seste gitti Jack girişlerinin hiçbiri gözükmüyor aygut yöneticisinde realtek sürücüsü de gözükmüyor ki defalarca kurdum artık son çare format attım yine çalışmadı girişler...
  2. Ö

Çözüldü✓ Windows mavi ekran hatası

Bios güncelledikten sonra sorun kalktı teşekkür ederim
  3. Ö

Bugün yine almadım mavi ekran bios 2019 sürümünde imiş baktım 2020 versiyonu vardı en son onu kurdum
  4. Ö

Hangi driverden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bios güncellemesi yaptım valo oynadıktan sonra çıkıp chorme Spotify filan açtım almadım bu sefer ama tek denememdi emin değilim geçtiğinden antivirüs programım yok Windows defender var klasik eğer tekrar olursa dediğiniz bios ayarını yapacağım
  5. Ö

Saçma bir şey söyleyeceğim ama monitörümde ki kulaklık çıkışını kullanıyorum bu tetikliyor olabilir mi
  6. Ö

Rami çıkardım silgi ile sildim fandan dolayı yerini değitiremedim. Bios güncellemesi yapacağım aldığım zamanda sıfırlamıştım Windows u.
  7. Ö

Garanti dışına çıkacak bir işlem yapmayacağım zaten yine de teşekkür ederim
  8. Ö

Merhabalar sistemi alalı 2 ay olmadı. İlk geldiği zaman ramlerim 3200 mhz olduğu için profile bir seçip girdim ve mavi ekran almaya başladım aldığın yer ile iletişime geçtim işlemcimin 3100 üstü desteklemediğini söylediler bende 3066 mhz kullanmaya başladım ondan sonra mavi ekran hiç almadım. Pc...
Geri